Costa Dorada - La Pineda

Написано: 10 июля 2013
Время поездки: 1 — 8 июля 2013
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 8.0
Чистота: 8.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 9.0
Щойно повернулися з Іспанії, де гарно відпочили та провели час.
Готель Best Sol D'or розташований в гарному містечку La Pineda (приблизно півтора години їзди від Барселони). Навколо готеля досить зелено. Є своя територія (внутрішній двір) з басейном та баром. Басейном не користувались, оскільки насолоджувались морем. Номери не великі, з кондиціонерами та балконами. Сейф є в номері, але за додаткову плату. Також в номері користувались безкоштовним wi-fi. Номери прибирались кожний день, зауважень щодо якості прибирання не було.
В путівку входило 2-х разове харчування (сніданок та вечеря). Не можу сказати що вибір їди був дуже великий, але зауважень щодо якості немає. Сніданок досить стандартний, а вечері щодня мали свою тематику і відповідні страви (вечір мароканської кухні, вечір каталунської кухні і т.д.). Багато фруктів та ягід(дуже смачні ананаси, кавуни, дині..). Також були вечері з морепродуктами (горами лежали свіжеприготовані креветки та мідії). Як для 3-х зіркового готелю, то харчування дуже приємно вразило. Єдиний мінус це черги в ресторан та посуд (було враження що він погано вимитий).

Готель знаходиться приблизно в 3-х - 5-ти хвилинах ходьби від моря. Пляж муніципальний, лежаки платні (5 евро і + безкоштовна пляшка води чи пива на Ваш вибір). Лежаків не багато, тому основна маса відпочиваючих користується пляжними рушниками та підстилками. Придбали пляжну соломляну підстилку, яка виявилась поганої якості і швидко порвалась...там її ізалишили). Пляж чистий, пісчаний, широкий. Море просто чудове з прозорою водою в якій золотом іскряться пісчинки (Costa Dorada в перекладі золотий берег).
Також відвідали розважальний парк Port Aventura та аквапарк в La Pineda (10 хв ходьби від готелю)...масу задоволення отримали і дорослі і діти.
Гарного відпочинку!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал