Bonavista Hostal 2*– Отзывы

1
Оценка 8.010
на основе
1 отзыва
9.0 Номер
9.0 Сервис
9.0 Чистота
8.0 Питание
10.0 Инфраструктура
Гостевой дом Bonavista расположен в Эль-Мас Борино, в 5 минутах езды от центра города Бланес. 3 этажа.Подробнее →
аватар Homka
 •  ездил(а) 9 месяцев назад
Оценка 8.0
Відпочивали в трьох з дитиною. Заселяв російськомовний Мартін, приємний чоловік. Номер був на 4 поверсі але в них це третій. Вікна виходили на внутрішній двір, де відкривався чудовий вид на гори і, єдину в місті, 18 поверхівку. … Еще ▾ Відпочивали в трьох з дитиною. Заселяв російськомовний Мартін, приємний чоловік. Номер був на 4 поверсі але в них це третій. Вікна виходили на внутрішній двір, де відкривався чудовий вид на гори і, єдину в місті, 18 поверхівку. Ввечорі сідаєш на балконі і спостерігаєш за життям сусідів, які вечеряють теж на балконах.
Хостел розташований на самій окрайці міста Калелла і через дорогу вже інше місто Пінеда Де Мар, де знаходиться чудовий дешевий супермаркет Consum. Цей район дуже тихий і ми чудово висипалися. Бо інші туристи, що були блище до центру або в самому центрі, а це біля маяка, жалілися на постійний шум і гам від молоді і недоспані ночі.
Номер маленький але дуже затишний. Всі меблі нові, кондиціонер безкоштовний, телевізор за додаткову оплату, але в час інтернету хто його дивиться. WI-fi безкоштовний і якісний. В номері є рушники, повний комплект, багато вішаків у шафі, 3 склянки для води. Чудова вбиральня, все нове і красиве. Ми одразу попросили електрочайник, без проблем видали, теж новенький. Фен просила коли треба, бо їх на хостел лише 3 і тому на весь час не дають, посушився і віддав. Але весь час коли я його просила він завжди був вільний.
Сніданки одноманітні, але вистачало, щоб поснідати і бути неголодним до обіду. В меню: ковбаса, сир, снеки, булочки, круасани, хліб, сосиски, омлет, сік, йогурт (наш кисляк - дуже смачний, як домашній) апарат із різноманітною кавою, чай, нутелла, масло, джем, мед, консервовані фрукти нарізані. Свої власні харчі весь час клали на рецепції в холодильник, та коли виїздили забули продукти забрати, упс.
До пляжу йти однією прямою дорогою, потім в підземний перехід і все, ти на широчезному пустому пляжі, де лежиш на великій відстані один від одного, лише у суботу там багатенько місцевих. На пляжі ближче до маяка народу завжди багато. Пісок дрібний у самому морі дрібна, приємна галька, лише після грози зі штормом намило трохи камінчиків, але потім море їх забрало. Ніякого різкого спуску у воду немає, можливо в іншому місці, але не на нашому пляжі. Плавали з маскою, вода дуже прозора, дно все чисте без каміння і водоростей. Тільки заходиш у воду до тебе одразу підпливає косяк риб, але за ноги не щипають, просто біля тебе плавають. Парасолька ні разу не знадобилася, (за 5 євро на рецепції видають) тому, що переважно було похмуро, але з 13.00 дуже спекотно, тому ми йшли в номер відпочивати до 16.00 і знову на пляж.
Ввечорі всі виходять гуляти на одну центральну довгу вулицю, на якій купа кафе і магазинчиків. В суботу працює базар, на якому продають продукти і речі, він маленький, але ціни приємні. Вийшли з готелю і повернули на право, йдете поки не впретеся в стіну, повертаєте на право і виходите на центральну дорогу, на ліво і вздовж неї дійдете до ринку. Коли вас будуть вести трансфером до хостелу, ви повз цей ринок будете проїжджати. Але у всі інші дні це просто парковка, та є одна особливість, на будинку де ринок намальовані балкончики з людьми, оце і є орієнтир (в автобусі дивитися у праві вікна. )
У містечку заблукати не можливо, всі вулиці паралельні одна одній. Є МакДональдз, ціни як в Україні.
Їздили в Барселону на електричці, 5.5 євро, брали квиток одразу в обидві сторони за 11 євро з людини. Маршрут розробила сама, користуючись гугл меп, обійшли всі знакові пам'ятки, витратили 8 годин.
В цілому Іспанія сподобалась. Після перемоги приїду з чоловіком. Слава Україні! Героям слава!
Хостел. Сніданок Базар Пляж Нарізка із фруктової лавки Слава Україні! Героям слава! Вечеря в кафе на суму 24.5 євро 18 поверхівка


Вопросов
пока нет
Задайте вопрос об отеле
экспертам, и получите ответы
в ближайшие часы.
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Достопримечательности
Замок Монгри
Оценка 10.0
Испания, Коста Брава
Архитектура, История

Гостевой дом Bonavista расположен в Эль-Мас Борино, в 5 минутах езды от центра города Бланес. 3 этажа.

Расположение Автобусы до центра Бланеса и Льорет-де-Мара останавливаются всего в 50 метрах от гостевого дома. До Барселоны, Жироны и аэропорта можно доехать на автомобиле за час.
В отеле

На первом этаже отеля находится ресторан-пиццерия Pensio.

  • ресторан
  • кафе/бар
  • автостоянка  FREE 
  • бесплатный Wi-fi
  • прачечная
  • размещение с животными
  • номера для некурящих
  • оплата платежными картами
Описание номеров

Двухместный номер, Трехместный номер, Четырехместный номер.

  • ванна / душ
  • сейф
  • кондиционер
  • отопление (не во всех номерах)
  • кабельное/спутниковое ТВ
  • плазменный телевизор (не во всех номерах)
  • услуга «будильник» (не во всех номерах)
  • балкон/терраса
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ