Відпочинок в раю!

Написано: 29 ноября 2017
Время поездки: 11 — 25 ноября 2017
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Промайнув рік і ми знову вирішили провести свій відпочинок у красивому готелі Хургади - Palm Royale Soma Bay вже третій раз.
До Хургади ми прилетіли зранку і дуже швидко пройшли митні процедури. На виході з аеропорту нас чекав представник фірми Coral Travel, посадили в автобус і вже через півтори години ми були в готелі. Це була, приблизно, 11год. Нас приїхало в готель чоловік 20, але біля рецепції черги не було. Дівчата нас розсадили в лобі-барі і дали заповнити анкету гостя. З бару подали чай… Потім кожному запропонували оглянути свій номер (маю на увазі, чи подобається чи ні). Кому не подобалося щось, тому пропонували інший. Ми були дуже здивовані, що нам запропонували номер, в якому ми відпочивали минулого року, що нам сподобалося. Це номер з двома, можна сказати, двохспальними ліжками, розташований в головному корпусі на третьому поверсі №1278. В номері був виконаний ремонт. З нього добре добиратися до головного ресторану, до сауни, яку ми полюбляємо, та на пляж. Через 10хв був доставлений наш багаж.
В номері крім ліжок, є тумбочки біля ліжок, столик з двома кріслами, косметичний стіл, стіл для багажу, велика гардеробна шафа з двома халатами, тапочками та сейфом, два телефони, малий сервант з стаканами та фужерами, електрочайник з комплектом чаїв, кави, цукру та сухе молоко, холодильник ( в холодильнику на один день – два соки в пакетах, спрайт, кола та дві пляшки води) та великий плазмовий телевізор. В санвузлі – ванна з душем, велике дзеркало, фен, великий вмивальник, унітаз, біде та телефон. Також додаються шампуні, гель для душа, зубні щітки з зубними пастами, станок для гоління з гелем, гребінець, косметичні палички і т.д.

Кожний номер має терасу-лоджію з видом на море. На терасі є два крісла та столик. Номери прибираються кожний день і постіль міняється часто. Прибирання виконувалося якісно, на підлозі не відчувалося піску, ми були задоволені.
Територія готелю велика та засаджена пальмами. Кажуть, що їх є 100шт. На території розташовані штучні водойми з фонтанами а є також басейни. Доріжки чисті а газони акуратно підстрижені. Всюди працюють працівники, які доглядають територію та обрізають дерева. Також є багато квітучих дерев та кущів.
Пляж великий з золотистим піском. Вхід в море пологий, до глибини метрів 20. Коралів на березі нема, спеціального взуття не треба. Пляж розташований в завітряній бухті, хвиль, практично, нема. Пляж обладнаний дерев’яними лежаками з матрацами та стаціонарними парасольками. Парасольки одна від одної розташовані рідко. Частина пляжу розташована в тихій зоні, де ніхто вас не потурбує. На пляжі дають рушники. Минулого року рушники давали без карточок, тепер міняли на карточки, які видали на рецепції. Ми відпочивали 15 днів. Останні три дні почався вітер, було трошки дискомфортно. Пляж прибирали кожний ранок, грабали та рівняли пісок. Пляжні хлопці працювали добре, знають свою роботу та мови… На пляжі працюють аніматори, заохочують до всяких ігр та розважають гостів. Я думаю, що анімація на оцінку – 3. На пляжі пропонують зайнятися дайвінгом, прогулянка на яхті – це платні послуги. Також по пляжі водять верблюда, осла та коня. Можна сфотографуватися з ними та покататися за окрему плату. Господарі їхні добрі люди. Хочу подякувати барменам з бару на пляжі які добре обслуговували нас і завжди були веселі. Тут хочу відмітити охорону готелю, які не пропускали на наш пляж людей з іншого готелю. Пляж достойний оцінки – 5.
Спасалон (сауна). Ми кожний день перед вечерею відвідували сауну. В цьому готелі користуватися тренажерним залом, парними, джакузі та басейном в спасалоні можна безплатно. Масажі за окрему плату. Обслуговуючий персонал салону добре відноситься до своїх обов’язків, в сауні завжди чисто та приємно перебувати. Ми дуже вдячні!

Основний ресторан де ми харчувалися, розташований, можна сказати, в центрі головного корпусу і вхід до нього з основного холу, де розташовані рецепція та лобі бар. При вході завжди гостів зустрічали або аніматори в костюмах, або представники готелю і віталися з кожним та бажали смачного. Їди було багато, картопля була кожний день та по різному приготовлена. М’ясні блюда були різні, яловичина та птиця, натуральними кусками та в подрібненому виді. Кожний день було рибне блюдо. Багато різних овочів на грилі та у сирому вигляді, нарізаних сирів та ковбаси, суші… Багато солодощів та випічки, різних варень, меду. З напитків – різні чаї, кава, соки. З спиртних напитків, які пропонуються безплатно – пиво, водка, джин, віскі, ром два види , текіла та бренді. Все було смачне і не відчувалося не свіже. Хочу відмітити офіціантів Ернеста Такунду та най швидкішого офіціанта – Валід Мухамед! Вони знають, як обслужити клієнта і що він хоче… Оцінка ресторану – 5.
Ресторани аля-карт нам не сподобалися тому, що там малий вибір їди. Оцінка – 3.
В лобі барі ми відпочивали після вечері. Якщо ти зайняв столик біля самої барної стойки, тобто на «острові», то тебе обслуговують швидко, а якщо внизу, то можна і не дочекатися. При приїзді в готель, коли нам ще не дали номера, я захотів кави, але мені не дали. Запитали номер кімнати, я відповів, що ще не отримав номера. Вони вибачилися і сказали, що не можуть мені дати кави. Ось так… Оцінка – 4.
Джоні бар нам більше сподобався, добре обслуговували, за це їм спасибі. Оцінка – 5.
Кожного вечора приїжджають артисти, дівчата танцюють арабські танці, акробати показують різні шоу, а також шоу-анімація для дітей. Файно, молодці!
Два мінуси були в готелі. Перед готелем, як завжди прийнято, стоять флагштоки з прапорами тих держав, люди яких відвідують цей готель. Ми побачили, що українського прапора нема! Ми звернулися в адміністрацію, де працюють наші українські дівчата Ірина та Лена. Ми їх пам’ятаємо з минулих років. Вони завжди нам допомагали і допомогли і цього разу. Вислухавши наші бажання, вони доповіли своєму керівництву, а саме Kannan Subramaniam, який на наступний день, знайшовши нас, показав наш прапор на флагштоці. Ми були вражені швидкістю виконання нашого бажання! Ми раділи і кричали «Слава Україні! Героям Слава! Другий мінус – це тільки один український телеканал «1+1» по якому передають передачі російською мовою. Ми просили підключити ще канали, наприклад «5 канал» де завжди можна отримати інформацію що робиться вдома. Нам сказали, що це треба вирішувати на рівні країни Єгипет. Але минулого року було два канали… Нам пообіцяли до наступного року вирішити це питання.
Нам дуже подобається відпочивати в цьому готелі. Ми задоволені, що не помилилися у виборі готелю і що ще раз переконалися, що кращого в Хургаді нема. Ми радимо всім цей готель. З найкращими побажаннями Олег та Ліля.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал