Хороший, за винятком харчування

Написано: 14 сентября 2021
Время поездки: 6 — 13 сентября 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 8.0
Чистота: 8.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 8.0
Не вірте відгукам деяких екзальтованих і малопритомних людей, що цей готель, щось типу, філіалу Пекла на Землі. Готель хороший і добротний. Чудові номери, все утримується у якісному стані. Територія дуже доглянута і чиста. Сама територія компактна,а от від басейну до моря потрібно пройти метрів 200, а то й більше. Персонал досить привітний,завжди допомагає, при потребі. Виняток - бармен бічбару, його, схоже, дуже розбалували своїми подачками чехо-німці... Очевидно, раніше готель був орієнтований на німців, тому все нове, якісне, написи англ., нім. та араб. мовами. Російську (не говорячи про укр.) тут майже не знають.

Якась малопритомна жіночка писала на Турправді про сміття на пляжі. Неправда, пляж чистий, постійно прибирається, як і вся територія. Прибиральники в номерах дуже тактовні, крутіння лебедів і вимагання за це грошей тут немає. У 1-й день у мене в номері був непрацюючий сейф, прибиральник швидко позвав майстра і сейф відругулювали. Думаю, рошенівська шоколадка буде приємним сувеніром для цих хлопців, які прибирають за вами. Готель знаходиться у пустелі,поряд, крім Каррібеану, немає нічого. Кухня далеко не найсильніша сторона Єгипту, для цього готелю теж. Харчування не сподобалося, одноманітне, через день повторюється, асортимент страв дуже бідний.


У готелі анонсувалися 2 аля-карт ресторани, працював тільки італійський,правда рестораном він не є,по стравах і їх якості, поганенька їдальня. Навіть гидко було. Контингент: чехи, поляки, українці, раша, молдаво-румуни, німці, дуже багато єгиптян. Да, араби своєрідні, численні виводки дітец, жінки в чорному, на столах гори іжі, на яку ти вже й дивитися не можеш, але вели вони себе нормально, вони "не помічають" європейців, а ті їх. Рашковани теж вели себе без Тагілу, правда на вечів перетворювали на тихих, загашених аватарів. Ну, десь так...
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал