Все супер

Написано: 11 декабря 2020
Время поездки: 14 — 26 ноября 2020
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Відпочивали родиною: я, дружина і донька + теща.
Взяли: два номери.

Заселення
Приїхали в готель десь 9:30, заселили в 11:00. На ресепшені дали $20 за номери з видом на море.

Номери
Все на найвищому рівні, жодних зауважень окрім ТБ. Тут воно аналогове із жахливою картинкою: багато місцевих телеканалів + трішки російських, ще менше західних і жодного українського.
Та оскільки телевізор фактично не дивимося, тут все одно.

Харчування
Дуже пристойно і знову таки без зауважень. Сніданок і обід в ресторані на пляжі. Ввечеря в головному ресторані, але оскільки заповненість готеля була на рівні 10-15% - головний ресторан закрили на 5 день нашого перебування і далі вечеряли ми або в ресторані арабської кухні або в Аля-Карт (італійська кухня). При цьому в Аля-Карт можна було ходити хоч щодня.

Напої

Соки - суцільна хімія, Кола/Фанта/Спрайт - все гаразд, пиво - Stella в пляшках або розливне (інше) - ДУЖЕ гарної якості. Міцні напої типу Віскі - суцільне лайно (як і скрізь у Єгипті). Оскільки з переліченого мене цікавило тільки пиво - то все супер :)

Пляж
Просто неймовірний. Дуже широкий, класний вхід, дно з піску. В районі перших буйків глибина трішки більше 2 метрів в час припливу. До буйків дно з піску і все безпечно (окрім одного місця де є камінь в якому живуть мурени). За буйками є корал і там вже різноманіття рибок, скати і черепахи. Одного разу припливали дельфіни, але я їх не бачив. Бачили інші відпочиваючі. Вцілому пляж неймовірний.

Сервіс
Дуже якісний, а за дотаткові кілька доларів стає ще кращим. Головне не бути жадібним :)

Виселення
Окремо хочеться написати про виселення. У нас був рейс назад в 19:05, виїзд з готелю в 15:30.
У нас було два номери. Один здали в 12:00, інший нам залиши до 15:00. Браслети не зрізали, тому ми нормально пообідали і вже потім поїхали в аеропорт.
Погода
Це мій четвертий раз у Єгипті і третій у Хургаді. Минулого року я відпочивав у Хургаді в час: кінець Жовтня - трішки Листопада.
Цього року ми поїхали 14.11-26.11. І я з'ясував для себе що розмови про вітри в Хургаді в листопаді це міф :) Вітри часом були, але ну дуже слабо і реально було тепло. Ідеальний час для відпочинку.

І так, для точності треба відзначити, що цей готель знаходиться в Сафагі (7км від неї) і в 45км від Хургади. Тобто, суто формально це не зовсім Хургада, а трішки південніше.

Підсумок
Готель мені і моїй дружині дуже сподобався.
Чи раджу я його Вам? Однозначно так.
Чи хочу я сюди повернутися? Так.

P.S. Думав писати про це чи ні, бо не зовсім готелю стосується, проте.
Під час відпочинку мені довелося звернутися до лікаря в готелі і заплатити з власної кишенні $100 за кілька уколів + мазь + таблетки.
По поверненню я звернувся у страхову компанію і на диво, мені не розповідали щось що я типу не подзвонив з Єгипту в страхову тощо, а просто повернули кошти у вигляді
$100-25 євро франшизи. Тому, ВУСО, наступного разу автоцивілку я купую у Вас :)
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал