Євростандартний відпочинок у Єгипті

Написано: 26 января 2019
Время поездки: 16 — 25 января 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Якщо вам потрібен інтелігентний і активний відпочинок єврозразка у Єгипті, тоді цей готель вам підійде на 100%. Вибирали його банально. Просто раптом вирішили відпочити, і з варіантів за доступною ціною, вибрали саме цей.

Будучи свідомими, що може пляж і вітряний, дивилися, щоб був включений щоденний похід у сауну з хамамом. А також розваги. Виявилося, все навіть краще, ніж ми собі уявляли.
Але все по черзі. Приїхали, нас дуже тепло зустріли. Тут усі посміхаються і приймають як родичів. Номер простий з виглядом на сад. Комарики були, десь три штуки. але ми були до цього готові, взявши з собою фумігатор. Але якщо на ніч не відкривати двері при включеному освітленні, і користуватися кондиціонером, то все буде без комарів. Територія дуже гарно озеленена, дуже прибрана і стильно оформлена. Є де прогулятися.

Іжа. Кухня дуже добра, різноманітна, страви смачні. Були люди з дітьми, діти не голодували. Щодня риба смажена чи тушена, кальмари, наприклад тушені, смажені в клярі, телятина, баранина, курятина теж у різних варіантах, веганські страви. Вранці - різноманітні сири і їх дуже багато. Фрукти: гранати, фізаліс, виноград, апельсини, мандарини, грейфрукт, фініки. Так, виносити не можна їжу, але ніхто апельсини з рук не відбирає. Це нісенітниця.

В готелі є всі умови, щоб відпочити не виходячи за межі готелю. Хочете дайвінг і прогулянку на кораблику, то шукайте Нікіту - приємного світловолосого молодого чоловіка, який вам організує виїзд за дуже приємну ціну. Тут також безкоштовно навчать правильно занурюватися. Щодня бачили гостей, які плавали з аквалангами, корали тут цікаві і гарні. Ціни теж приємні. Головне дуже добрі інструктори.
СПА. Цікаве концептуально. Це те місце, куди треба піти у перший же день. Там є цікаві комплексні кількаденні програми, і ціни також демократичні, персонал фаховий. Все дуже чисто і гарно, приємна музика в релакскімнаті. Одним словом, іхнє СПА - це бомба.
Для дітей є дитячий клуб, дівчинка з України там їх бавить.
А для дорослих купа розваг з користю. Наприклад ми навчилися стріляти з лука. Стріляти з лука можна двічі на день. Навіть змагання влаштовують. Є ще така гра шуфельборд. Цікава гра. Лук і шуфельборд - то шукате аніматора Максима з України. Ще один наш хлопець проводить безкоштовні уроки великого тенісу. Тут є корти, які освітлюються вночі. Два столи для пінг-понга. Ракетки можна взяти на прокат. Влючено. На пляжі після обіду кидали кульки такі металеві. Це схоже на петанг, але вони це якось по іншому називають. Прикольна гра. Тільки тренер погано по англійськи балакає. Більше німецькою.Але то не проблема, якщо дуже хочеться тим забавитися. Пляжний волейбол теж щодня пообіді. ще можна аеробіку, пілатес, навчитися танцювати теж. Все це ми бачили, але не все встигли. вибрали , що нам найцікавіше було.
Щодо басейну з підігрівом. Він є, вода тепла, але не сауна. Порівняно з крижаною у великих басейнах наприкінці січня, цей маленький басейн виручає. Але ми бачили людей, які щодня в крижаних басейнах аквааеробікою займалися, і виходили живими з води.

Бари з напоями і коктейлями є біля всіх басейнів, на пляжі, є вечірні лаунжбари. Бармени і офіціанти уважні, з внормованим почуттям гумору, приємні. Коктейлі роблять чудові. Пиво нормальне. Кава натуральна італійська. Смачна.


В морі купалися. Хоча декілька днів було вітряно, і вранці висів червоний прапор. Море тепле, чисте. Корали гарні, рибки цікаві є.

Важливо! Вайфай є. Логін номер кімнати, пароль основне прізвище номера з великої букви. Тягне навіть на пляжі ближче до бару.

Чайові всюди можна і треба кидати у спеціальні скриньки. Вони стоять всюди і в ресторані, і в спа, і в барах.

Важливо, що поріняно з іншими готелями, тут немає того відчуття, що тебе хочуть розкрутити на витрату грошей, не чіпляються, не переконують. Проінформували і далі думай і вирішуй. Все розуміють з першого разу.

І щодо анімації. Анімація не банальна, без примітивних приколів і підколок, як в деяких готелях, де є багато російськомовних. Високий рівень програм, дуже гарні і багаті костюми, все яскраво і шляхетно. Після шоу можна потанцювати на дискотеці. Аніматори складуть компанію і пару.

Тепер щодо шопінгу. Через дорогу від готелю є знаменитий магазин Джорж Клуні. Він просто через дорогу.

Предмети першої необхідності, а також олійки і парфуми, срібло?дуже гарне?та папіруси краще взяти в магазинах на території готелю. Там приємні і цікаві продавці ?на відміну від базарних?, мають якісний товар і дають нормальні ціни.

Підсумовуючи сказане. Готель дуже добрий, оригінальний, сюди хочеться повернутися. Будемо намагатися, принаймні, бо щось відчувається, що після цього відгуку, це буде непросто.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал