не реомендую

Написано: 17 апреля 2019
Время поездки: 8 — 16 апреля 2019
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 5.0
Чистота: 4.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 4.0
1. Ціна за 8 ночей невелика (+)
2. Заселили швидко (+), носильник захотів 2 бакси.Номери і прибирання нормальні (+), але по простинях бігали малі рижі мурашки і в матрасі було їх кубло.Простині поміняли, матрас потравили дихлофосом((((, прийшлось поміняти. Номер не захотіли міняти (-)
3. Доплатили в Києві 100 баксів за ранній приліт і пізній виліт. Зря, тому що перший день травили мурах, а виселили в кінці в 12-00 (великий -)
4. Їдальня: один зал, народу багато, черги, іжа неважна, вино і пиво розбавлені, спиртне (розбавлене) тільки на барі біля басейну. Масла не дають, приходилось кожний раз випрошувати, Яйця жарити не хотіли. Ложки виносили по одній, кава розчинна, скляної посуди немає, чашки для супу та чаю щербаті. Персоналу багато, але толку мало - всі тільки наглядають (-).
5.Пляж великий, місць під зонтами хватає (багато людей біля басейну) (+)

6 і головне. Купатись немає де, особливо дітям і хто неважжно плаває. Полоса моря шириною 70 м неглибока (40-50см), дно з каменюками і ямами, важко ходити. Пірс довгий і по ньому дуже незручно йти, в кінці дуже маленька площадка. Ширина купання до буйків всього 7-8 м. Драбина тільки одна і та встановлена неправильно. (великий мінус)
ВИСНОВОК. НЕ рекомендую, навіть за невелику цінуюю Є кращі готелі за такі ж гроші.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал