Чудовий готель, казковий кораловий риф!

Написано: 26 декабря 2022
Время поездки: 15 — 22 декабря 2022
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 9.0
Відпочиваємо в цьому готелі вже третій рік саме у грудні, оскільки ця локація ідеально підходить для зимового відпочинку!
Відпочивали з 15.12 до 18.12, тиждень був дуже жаркий та сонячний, море теплюще, риб дуже багато. Бачили скатів, морську зірку.
Пантон наразі полагодили і є можливість заходити з берегу, а бо ж побачити всю красу коралового рифу та риб, скористувавшися пантоном -глибина одразу приблизно 11-13 метрів, що не можу не заворожувати! Риф такий гарний, що кожного дня до нього припливають екскурсійні кораблі, але у гостей готелю є кожного дня є можливість безкоштовно милуватися цією красою!

Анімація на пляжі дуже весела, сумувати не прийдеться) На пляжі на біля головного корпусу є столи для настільного тенісу і вони були весь час дуже популярними) Ввечері цікаві шоу в амфітеатрі. До старого міста на таксі 7 хвилин, вартість 2 долари. Також біля готелю є торговий центр та алея з різними магазинчиками - ввечері можна щось купити або ж просто прогулятися) На самій території готелю також продають манго, нам дуже сподобалися - ціна як на базарі, манго нам продавець підібрав, як мед!
Ще одним відкриттям для нас стала послуга масажу від команди СПА салону, який розташований на території готелю. Масаж можна отримати як в самому СПА, так і на пляжі. Нам дуже сподобався масаж всього тіла на пляжі - 6 сеансів (40-50 хв кодний). То просто Рай! Хлопці дуже професійні в своїй справі, навіть у Києві ще треба прикласти зусиль, щоб знайти таких масажистів. Величезна подяка Мухамеду, який спілкується з усіма на пляжі та пропонує дану послугу. Тому масаж додав нам купи релаксу та позитивних емоцій! Дуже раджу зі свого боку робити собі такий подарунок на відпочинку)
Щодо номерів, то вони в середньому стані - щось десь не працює або розшатане)))) проте номери дуже чистенькі, прибирання кожного дня - ми їдемо в цей готель не заради номерів, тому чистота та гаряча вода, то для нас є найголовніше)
Персонал готелу дуже приємний, на всі прохання регагував миттєво, всі привітні та усміхнені) Їжа - голодними не залишитеся)))
Ми їхали через турагентство "Поїхали з нами"( https://poehalisnamiv. otpusk. com) і хочу відмітити супер професійну роботу турагента Галини. Вона організувала нам трансфер до Кишиніву та з нього до Києву, весь час була на зв'язку, миттєво реагувала на всі питання. Мені було дуже спокійно у поїздці з підтримкою такого спеціаліста!
Я дуже задоволена відпочинком! Привезли з собою купу позитивних та яскравих емоцій, що дуже допоможе та підтримує рухатися далі в теперішній нелегкій ситуації війни. Всім миру і побажання відпочинку біля моря)
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал