Жахливий готель

Написано: 4 октября 2019
Время поездки: 3 — 10 октября 2019
1. Номера
Хотілось б кращого. Ми змінили 3 номери. На 2х дорослих дають 2бутилки 0.5л води і все, ні чаю ні кави. У ваній все старе, дзеркала там взагалі не витирають, рушники не додають, із косметики або гель для душа або шампунь по 1 екземпляру. Ручки на мебелі не всі справні, стіни в тріщинах, вентиляція в ваній вот вот звалиться на голову.

2. Харчування

Це найбільше розчарування. З їжі нічого не має, все обмедено. Овочі - помідори огірки, які швидко закінчуються, фрукти - лайм і диня. По ресторані і рецепції на підлозі можна зустріти мишей. Страви які закінчуються, не добавляють. Асортимент їжі скупий і це мяко кажучи.

3. Море

Підходить для сімї з дітками, плавний захід розчищений від коралів. Для дорослих є плантон, який пора давно відремонтувати. Морська фауна дуже слабенька. Щоб побачити хоч трохи риб, за ними тре добре пошукати. Лежаки пластмасові і багато з них зломані.

Для тих хто летить вперше в Єгипет і потрапить в цей готель,то мабуть поїздка буде остання. У всіх складається враження, що в Шармі не має достойних варіантів, але насправді є, але це не Соntinental plaza 5*.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал