Не рекомендую цей готель, за ці гроші можна знайти кращий

Написано: 15 февраля 2020
Время поездки: 19 — 27 января 2020
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 2.0
Чистота: 7.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 3.0
Все почалося зі заселення, ми прилетіли дуже рано, читали, що за ранкове заселення потрібно платити, тому були готові до цього, але залишилися номера лише з "видом на море" за 50$, подумали і так як були дуже втомлені нічим перельотом вирішили взяти. Коли зайшли в номер, 17 корпус, то зрозуміли, що це звичайний стандарт і вид на море, це якщо вийти на балкон і десь в самому куті побачити пляж сусіднього готелю. Зрозумівши, що це банальний обман пішли розбиратися, гроші віддали, сказали більше вільних номерів нема, потрібно очікувати до 14:00, вже з принципу вирішили чекати, браслети по приїзду ніхто не нам не одягав (хоча турагент сказала, що вам одягнуть і ви підете спокійно на сніданок). О 9:00 до нас підійшов рецепціоніст і сказав, що є ще стандарт в 11 корпусі і заслення коштує 25$, подумавши, що до 14:00 ми ще встигнемо виспатися і відпочити, взяли цей варіант, але браслети нам сказали одягнуть лише після сніданку,тому що не положено, відповідно на сніданок ми не попали. Настрій на початок відпустки був трішки зіпсутий, але ми вирішили не звертати на це увагу.

Тепер про готель, територія дуже маленька, зайнята вся житловими корпусами, басейнів 3 чи 4, один самий більший (хоча доволі маленький) був з підігрівом, інші 2-3 з дуже холодною водою, там де гірки відповідно теж дуже холодний, діти не могли покататися навіть на гірках., пляж каркасом, лежаків наче доволі багато, але щоб знайти вільний потрібно було вставати в 7-8 ранку, щоб зайняти вільний. Персонал доволі дружелюбний, проблем з ним не було. Номер нормальний, маленький, телевізор працював, були укр і рус канали, прибирали кожен день, але чисто для виду, постіль поміняли лише 1 раз за тиждень відпочинку. Їжа доволі нормальна, сніданок і обід весь час були однакові по блюдам, а вечеря мінялася в залежності від дня кухні світу. За якісь отруєння ми не чули, значить їжа була приготовлена на нормальній воді, інколи від овочів було чути і на смак теж хлоркою, не завжди ретельно промивали видно.


Кожен вечір автобус їздив в Наама-Бей (за попереднім записом). Спа-центр який в готелі не рекомендую, доволі грязний в середині,в джакузі воду давно не міняли явно, масажисти доволі ліниві, масаж який мав тривати 45хв тривав максимум 20 хв. Розраховуватися в готелі краще готівкою, коли оплачуєте картою завищують ціну. Анімація нікудишня, все банальне і не цікаве, хоча дівчата старалися (але скаржилися, що не дозволяють змінювати програму розваг). Один раз за перебування і готелі ви маєте право відвідати барбек'ю бар, скажу одразу нічого там іншого ніж в звичайному ресторані нема, навіть менше. Риф біля готелю хороший, живий, рибок достатньо.

Бухта рахується безвітряною, але інколи вітер був доволі сильним. Халати ви можете додатково попросити на рецепції, їх безкоштовно видадуть. Морозиво роздавали кожен день. Кави нормальної в готелі нема, якщо хочете нормальну каву то візьміть з собою, в них чашка кави з натуральних зерен коштує близько 3 $. При виселенні номер перевіряли, чи ми нічого собі не забрали), одразу зрізали браслети і сказали, що відвідувати бар і ресторан ми вже не можемо (скільки раз відпочивав в Єгипті такого ще не було), іншим людям, які виселялися теж ніхто браслети не зрізав, тому якщо у вас будуть проблеми при заселені, готуйтеся до них і при виселенні. Тому осадок до готелю залишився.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал