Прекрасний готель

Написано: 27 января 2020
Время поездки: 14 — 21 января 2020
Кому автор советует отель: Для бизнес-поездок; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 7.0
Чистота: 8.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 10.0
Вибирала готель в Шармі по фото (не по відгукам на сайті, бо заздалегідь позитивних менше чим негативних) від різних туроператорів, аж очі розбігалися , в голові все змішалося як каша. Мою увагу привернув The Grand Hotel Sharm el Sheikh, а саме: фото доглянутої озелененої в східному стилі території з тропічним природним колоритом, чудовим кораловим рифом, бо відгуки на сайті були в більшості негативні, дуже переживала чи не зробила помилку, так як мій хлопець довірив це діло на мій смак). Ви не уявляєте, на скільки приємно була здивована прекрасною архітектурою, і ландшафтним дизайном, багатьма різними басейнами, величезною територією готелю, радості - повні штани.
В номер заселили одразу після обіду, не потрібно було чекати до 14.00, просто вічливо просите на рецепції і вас поселяють без питань (правда ми в тіхаря рецепшеоністу потім занесли український традиційний зовсім недорогий презент). Номер був стандартрум, на диво просторий, чистий зі справним душем, кондиціонером, звичайними меблями та терасою з видом на природу та архітектуру споруд готелю.
Харчування відмінне, декілька видів м'яса, і риби (тушене, на грилі), супи, овочі, салати, місцеві делікатеси, десерти, різні східні солодощі, фрукти, сніданки з яечнею, панкейками, йогуртами, круанасанами, різними видами джемів та медом, навіть фітнес сніданки були з пластівцями, напої (чай, кола, фанта, спрайт, швепс, кава) мій хлопець пив пиво пляшкове (по якості 50/50 на "гурмана"), так як алкоголь безкоштовний не ахті (я пила безалкогольні напої).

Чудова анімаційна команда джокерів розважає публіку з ранку й до вечора, ранкова медитація, аеробіка, пляжний волейбол, дартс, ввечері діско, пінг-понг, більярд.
Піщаний пляж з лежаками та парасольками майже весь зайнятий, але якщо піднятися вверх по сходах від Reef bar, то одразу опинитеся ще в одній пляжній зоні з вільними бунгалами з прекрасним видом на море та острів Тіран.
Вихід в море з пантону, бажано одразу вдягти коралки, маску з трубкою та з захопленням зануритися під воду, подзирити на неймовірної краси кораловий риф, який немов дерево сакури вростає в морську глиб, і де на зустріч вашому обличчю в масці пливуть десятки різновидів кольорових рибок, враження емоції просто зашкалюють.
На другий день після заселення на 9.00 у всіх відпочиваючих призначена зустріч з гідом join up, тут хочу застерегти вас і попередити, а також зекономити ваші гроші? Якщо будете їхати на екскурсію бузкоштовну, в тому числі вас будуть везти на ринок з східними солодощами, сувенірами, і т.д. Не спішіть купувати, оскільки на базарі біля готелю, а також в старому місці всі ці речі коштують в два три рази дешевше. Що до екскурсій, будьте уважні, також, більше 50$ all in one, не коштує, квадрики, дайвінг, вокінг на верблюдах теж 10-15$.
Мені дуже сподобався відпочинок в The Grand Hotel 5*. Якщо ви прагнете відпочити, засмагнути та відчути східну атмосферу азіатського континенту вам сюди. Всім бажаю миру та добра, більше посміхайтесь та бережіть свої серця!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал