На свої гроші, це нормальний готель.

Написано: 2 мая 2019
Время поездки: 18 — 25 апреля 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 6.0
Чистота: 8.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 10.0
Відпочивали з дружиною у двох за 670 доларів (бюджетно). Відпочинок взагалі сподобався, ми не перший раз у Єгипті і все залежить від рівню готелю.
Почнемо з плюсів:
1. Самий головний плюс це велика зелена територія пальми дерева квіти....
2. Харчування нормальне даже можна сказати хороше (мясо, овочі фрукти)
3.Безліч барів і ресторанів, якщо не хочете іти в основний ресторан біля рецепшина то можна перекусити на пляжі (піца, салат хотдог..), біля басейну можна заказати блінчик, морозиво, гамбургер, картошку фрі....Взагальному харчуватись можна протягом цілого дня.
4. На території є ресторани і не обовязково бігти в головний щоб поїсти, на лоббі щоденно можна записатись в різний ресторан (є 3 вроді повністю безкоштовні) раджу сходити воно того варте.

5. Море: захід з пірса він коротенький, але зразу глибоко метрів 20-30, тому тим хто не вміє плавати або з малими дітьми не радив би, нам дуже сподобалось бо я люблю ниряти на глибину. Біля пірсу постійно плавають косяки невеликих рибок, чуть далі від нього безліч різних кольорових рибок, з правої сторони проживає 2 сімї рибок клоунів, а саме цікавим було побачити здоровенну манту, правда вона була глибоко але емоції зашкалювали навіть не передати словами.

Тепер мінуси:
1. Перший і самий головний мінус це номерний фонд це просто ужас. В готель ми попали о 6 ранку, ну само собою нам повідомили що поселення в обід, ми це знали тому спокійно переодягнувшись, пішли гуляти по території, далі просто відпочивали на лежаках і загоряли. А далі понеслось, заселились в свій номер ми аж після 16 години бо перший який нам запропонували малесенький номер, він був на першому поверсі п'ятсот якийсь там номер, це був просто кошмар вонь, кругом пліснява грибок в ванній повідставала краска чи то шпаклівка і все торчить, там страшно перебувати не те що жити, ми звісно відмовились, хоча друга пара яка ішла з нами на поселення на схожий номер погодилась бо там вид на басейн. Другий номер ми попросили щоб був на 2 поверсі бо у дружини алергія, але нам всерівно пропонують номерна першому поверсі він був трішки кращий, але і від нього ми відмовились, нам сказали що весь готель зайнятий і вільних номерів немає, силіться сюди, а завтра глянемо може буде вільний то переселимо вас, ми звісно також відмовились попередивши знову, що алергія і спортити відпочинок собі не збираємся, будем ночувати на рецепшині і нікуди не підемо, лише аж тоді нам сказали, що номер є але треба зачекати до 16 години щоб його прибрали. Заселили правда номер був можна сказати нормальний.

2. Готель розділяє своїх гостей за допомогою кольорових браслетів, Українцям чіпляють зелені і до них значно гірше ставлення ніж до інших, хоча на мій погляд Українців там 70-80% відпочиваючих. Як на мене то необхідно так ставитись щоб турист знову хотів приїхати в даний готель. Наприклад я тричі на пляжі просив офіціанта принести пиво він кивав головою, казав принесе через п'ять минут, але не тут то було )))) мені не важко я сам ходив до бару, але більше не просив бо зразу зрозумів, що ми в даному готелі другий сорт. Рядом з нашими лежаками лежала сім'я німців так їм вибачте, але прямо в сраку заглядали. Біля басейну брали чай, бар працює до 17, в 16-30 попросив чаю, сказали немає кип'ятку треба 5 минут зачекати, добре зачекаю, а не тут то було ))) каже іди лягай я принесу, нічого собі думаю даже так, але не тут то було )))) через 10 минутя перепитав про чай на що сказав що ще чуть чуть і принесе, а потім він просто пропав і інший чоловік почав закривати басейн.
3. В ресторані біля рецепшину постійно черги, чомусь персонал не розповідає про 2 основний ресторан REFF який знаходиться недалеко від пляжу, там кращий ремонт, і набагато менше людей, постійно пусті столики, гарний вид на море з тераси і як на мене там більше іноземців, можливо і тут також ділять туристів. Харчування вроді однакове.
4. З мінусів по харчуванню можна сказати, що маловато фруктів (порізані апельсини, двічі були порізані мандарини, яблука різані і салат з дині і яблука) в ресторані REF ми ще натрапили один раз на фініки но їх швидко розібрали і на гуаву.
5. Читав в коментарях і в готелі казали туристи щоб гарно обслуговували то необхідно дати чайові тобто долар. Як на мене то це не правильно, чайові дають за те, що тебе гарно обслужили, а не за те щоб тебе обслужили, самі до цього привчили тому і немає чому жалуватись. Я розумію там в номері залишити щоб фігурку склали, щоб було приємно, но в барі чи на пляжі це постфактум має бути .
6. Керівництву готелю радив би провести бесіду з персоналом стосовно ставлення до людей скажем так, наглуватий персонал, хоча і туристи їм попадаються не подарок, але це не означає, що до всіх потрібно ставитись негативно.
А взагалі відпочинком ми залишились задоволені, відпочивати завжди добре )))))
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал