Мертвий риф, черги, лежаків не вистачає. Красива територія, морепродукти на вечерю

Написано: 3 апреля 2021
Время поездки: 25 марта — 2 апреля 2021
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 5.0
Чистота: 7.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 5.0
НЕ ВАРТО ДОВІРЯТИ ПОЗИТИВНИМ ВІДГУКАМ!

В Єгипті 6 раз і порівнюю з готелями 4-5 зірок (бюджетних).

Якщо коротко - не сподобалось! Риф мертвий, риб дуже мало! Майже весь день червоний прапор - якась течія в цій бухті. Нормального піщаного заходу для дітей теж немає, зрізаний риф з камінцями.

Тепер по порядку:

1. Обслуговування:

Приїхали о 9 ранку - одягли браслети і дозволили поснідати. Заселення чекали до 14:00. Були свідками скандалів, коли декілька чоловік заплатили 20-30$, щоб заселитись раніше і в кращий номер, а о 14:00 їх чемодани ще стояли поруч з нашими. Не знаю, чи повернули їм кошти...

Їхали ми 3 сім’ями з дітьми. І я, і наш турагент писали менеджеру, щоб нас заселили в сусідні номери. Як виявилось, ніхто нічого не читав і ніяких відміток при заселенні про це не було. Але після нагадування в 5 раз, все ж дали сусідні номери.

Із сервісу сподобалось лише прибирання кімнати. Дуже приємний і старанний працівник.

2. Територія:


Готель великий і будьте готові ходити пішки багато... а ходити доведеться, тому що на весь готель лише 2 туалети (біля столовки і біля басейну з гірками). Тому, якщо ви відпочиваєте в теплому басейні, чи сидите в барі- доведеться бігти в свій номер. Це реально дуже напрягає!

Але, коли будете бігати- дивіться навкруги- там багато квітів, чапельки гуляють, водичка тече- красиво! ;)

3. Море:

Довго обирали готель, тому що компанія велика- одні хотіли піщаний вхід в море, інші красивий риф. Начитались гарних відгуків, а дарма! Риф жахливий! За попередні 5 разів в Шармі я не бачила такого мертвого рифу. Риб біля берега більше, ніж біля понтону. Так ще й понтон відкритий максимум 3-4 години на день. Постійно червоний прапор висить!

Піщаного заходу з берега теж толком немає, зрізаний риф і море по коліно.

І ще великий мінус- прийшовши зранку після сніданку, вже не знайдеш вільного лежака. Їх займають о 6 ранку, а дехто і з вечора. Не раз спостерігали, як «забиті» лежаки пустували, а сім’ї з маленькими дітками пеклися на сонці. Ні собі, ні людям!

4. Харчування:

Порівнюю харчування з доковідним періодом, тому може бути не зовсім об’єктивно. Але сніданок взагалі ніякий- яйця... і слойки...і фету ще можна взяти..і більше ніякого вибору ;( млинці гливкі, ковбасу і сир - не раджу (целюлоза).

Обід трохи краще- 2 види супу. Двічі давали дуже смачні - з крабами і кальмарами і курячий. Обіди в основному одноманітні, але вибрати можна - курка на грилі, риба смажена, якісь котлети, печінка. З гарнірів- макарони, рис, картопля фрі. Інколи давали морозиво, фрукти (апельсини, мандарини, банани, гуаява, дині і кавун- не все одразу).

Можна підобідати в кафе біля гірок. Там, як і в центральній столовці, о 12:30 починають давати фрукти/овочі, картоплю, піцу і снеки. Не зрозуміло, чому перекус о тій самій годині, що і обід в столовкі. В проміжку між сніданком і обідом ні фруктів, ні снеків для дітей немає. Лише бар працює з 10:00,де завжди черга.


Вечеря починалась о 18:30. Через день були «рибні дні». Давали крабів (пусті, підійдуть лише для фото). Сподобались тушені креветки з кальмарами. Одного разу давали кальмари в клярі- теж непогані. Двічі потрапили на «день тунця»- відрізають від здоровенної рибини і смажать. Але, якщо чесно, він сухий і без смаку, навіть не солений. Виглядає красиво , але вдруге уже не брали. Курка на грилі завжди смачна, були індичка, качка і яловичина.

Взагалі, на обід і вечерю можна собі щось вибрати за смаком, але це не гарантує доброго самопочуття. Вся наша компанія (9 чоловік) страждали від проблем травлення.

5. Номер:

Номер отримали з видом на задній двір, але вже не міняли, тому що хотіли 3 номери поруч з друзями. Сам номер великий, матраци і постіль нові, рушники також білі і чисті. Меблі старі, але це для нас не принципово, можна витерпіти. В критичному стані ванна кімната-це жах! Видно, що нещодавно змінено унітаз і раковину, все інше мабуть старше моєї бабусі! Не зважаючи на старанне прибирання, ржаву ванну, іржавий кран і душ вже нічого не врятує!

6. Анімація:

Анімація сподобалась, дівчата завжди привітні і не нав’язливі. З дітками цілий день займались, ввечері міні-діско проводили. Молодці!

Розважальна програма - стандарт - міс отель, містер отель ... жива музика (дискотека для пенсіонерів).

Висновок: отель не сподобався нікому з нашої компанії! І вперше я з задоволенням повернулась додому!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал