Гірше не буває?

Написано: 27 июля 2019
Время поездки: 19 — 26 июля 2019
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 4.0
Чистота: 4.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 4.0
Готель обрали на сайті, оскільки був позначений як "хіт продаж". Хоча відгуки про готель абсолютно різноманітні. Приїхали в готель десь о 20:30. Встигли на вечерю. Точніше на її залишки. На рецепції нам повідомили, що наш номер Promo room (за їх словами-це маленька кімната без балкону і з маленькими вікном 40*40 та запропонували стандарт,алк з доплатою по 5$ за ніч. Вже після приїзду додому глянув чим ж все таки відрізняється стандарт від промо. Виявилось-нічим. Тобто нас на***ли. Сам номер-жах. Все тримається на соплях, брудне, поламане. Прибирають в номері тільки тоді, коли попросиш і за гроші. Кондиціонер працював цілодобово але не охолоджуваа взагалі. На стелі видно сліди плісняви та патьоків. Сантехніка іржава та несправна, йоршика в номері немає. Міні холодильник старий, брудний та пожовтілий всередині, не холодить. дверка відвалюється. В номер забігають ящірки крізь щілино під дверима, балконі двері не закриваються як слід на замок.
Харчування тут ніяке. Обід/вечеря - рис, макарони, інколи картопля. М'ясне роздають тільки самі куховари та обмежену кількість. В останній день побали салат із творога на облицювальній плитці. Про різноманіття забудьте. Солодке не смачне та не має презентабельного вигляду. Всю недоїджену випічку зі столів збирають на окремий піднос та подають на наступний день. Бачив на власні очі. Сніданки:омлет, яйця варені, холодні налисники, якийсь ковбасних продукт та сирний. Про чистоту операційну тут навіть не чули. Бруд тут всюди і у великій кількості. Посуд жирний та із залишками попередньої їжі, чашки те саме. Скатертини тут витріпують відразу в столовій та стелять назад на столи. Підлога настільки жирна, що шльопанці прилипають до неї.
Пляж невеликий. Їхати 5 хв на автобусі, третя лінія. На пляжі випічка, яку зібрали зі столів. Випічку їдять самі ж працівники готелю. Серед напоїв:кола, фанта, спрайт, вода, юпі різних смаків під виглядом соку. Алкоголю на пляжі немає. На басейні є бар з напоями. В правилах проживання прописано, що є 2 бари на території, де подають закуски та снеки. Не правда. Один бар з напоями і все. Ще є ресторан "а ля карт", але він не працює.

Склалось враження, ніби готель більше розрахований на жителів Єгипту,ніж на туристів з Європи. Готель на 4 зірки не тягне взагалі. Сервіс на рівні 0. Не раджу взагалі. Для дітей розваг крім міні басейну, немає ніяких. Анімація на 2+,нічого особливого, цікавого та смішного.
На пляжі пропонують екскурсії, масажі і тд. Біля готелю це все можна купити на 5-10$ дешевше.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал