Заселили на 1 линию в Шарм Плаза, туристов было во всём отеле человек 40. Браслеты надели в 10 часов, номер дали почти сразу. Во всём угадывается былое величие, но сейчас в запущенном состоянии. Территория большая, остатки красивого сада. Бар на пляже работает, есть обеденный гамбургер и картошка фри. Кажется, это самая нормальная еда))) В столовой вроде и ассортимент есть, а всё никакое. То солёное, то сырое, то твёрдое. Сладости нормальные. Голодными не были. Анимация есть дневная, типа угадай мелодию и танцы вечером. Находится далеко от цивилизации, только такси дорого или пешком пол часа до дороги по пустыне. Мы приложение такси установили, выручало. Мебель и стены пошарпаные. Уборка была, лебеди из полотенец за чаевые. Персонал вежливый. Спиртное разбавленное, пиво нормальное. Бассейны не подогреваются.
Одним словом, унылое запущенное место с хорошим рифом. Но за эту цену годится.
3 дня хватило вполне)))

Если коротко. Огромные очереди везде, нужно добывать самому в этих очередях буквально всё - тарелки, вилки, еду, салфетку, воду. Шампунь выпрашивать, лежак на пляже занимать еще в 6 утра и т. п. Всё это в антисанитарных условиях. Персонал раздражен и недоброжелателен. Были даже драки между персоналом и туристами, обращения в полицию и многократные жалобы администрации отеля.
Единственный плюс этих отелей - это великолепный риф и безветренная бухта, собственно то, за чем и едут в Египет, особенно зимой.

Готель зустрів нас привітними посмішками - орієнтація на клієнта на 5+, всі привітні, навіть садівники піднімають голову і "good morning)". Прибули в готель в 7 ранку, залишили речі на рісепшн, переодягнулись і вперед знайомитись з морем і місцевими краєвидами. Час пролетів непомітно, в 12.30 нам одягнули рожеві браслети і запросили на обід, а близько 13.30 ми отримали ключикі від номеру.
Наш Рісорт (9 корпус) являється частиною Шарм Плаза 5* і знаходиться в 3 хвилинах від основного корпусу - рісепшн і на 2 поверсі ресторан "Ля Веранда". Сам готель розташований перпендикулярно до моря і має 9 корпусів - починаючи відлік знизу і обліковує близько 650 номерів. В описі готелю було чітко і без перебільшень вказано, що остання реновація в 2009 році, але номер охайний, все працює, є звичайний телевізор (2 укр. канали), фен, кондиціонер, видно що працівники підтримують все в належному для свого поважного віку стані. Номер наш прибирали щодня і кожного разу нас чекав приємний сюрприз у вигляді лебедів, голубів, слоника).
І ГОЛОВНЕ - Червоне море - неймовірне, рибки - я не можу описати! Це треба бачити!!!
Ще вдома ми купили повнолицьові маски для снорклінгу (дайвінг заборонений) по відгукам і залишились дуже задоволені.
Кухня сподобалась, все смачно, тут голодним ніхто не залишиться, видно що кухарі старались смачно приготувати і прикрасити.
Приїхали в холодну і сиру Україну на 100% задоволені, відпочівши і душею і тілом, готові з новими подвійними силами і натхненням до праці)
Величезне Дякуємо Тетяні зі Студії Відпочинку за організацію і терпіння відповісти на всі питання, компанію Джоін Ап за організацію зустрічі і вчасний виліт з країни, і звісно приймаючий готель Шарм Плаза ми Вас рекомендуємо!
До побачення Єгипет, ми повернемося)