Все погано

Написано: 5 декабря 2019
Время поездки: 27 ноября — 4 декабря 2019
Оценка отеля:
2.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 3.0
Сервис: 1.0
Чистота: 1.0
Питание: 1.0
Инфраструктура: 4.0
Всі хто писав хороші відгуки ,абсолютно не правда!

1. ОБСЛУГОВУВАННЯ: точніше його тут немає взагалі, якщо ви не європеєць можете забути про сервіс. Пива в барах завжди немає, а якщо появлялось то його наливали в огидні пластикові стакани по 75грам. Соки в цьому готелі як вода з крана, тільки з кольором... Бачив як люди не допили віскі і вони його вилили просто назад в бутилку... Одноразові стаканчики миють. Взагалі про чистоту і гігієну можна забути.

2. ЇЖА: в цьому готелі це окрема тема, її тут немає взагалі. Повірте я неперебільшую... за їдою потрібно чекати по 20 хв в черзі, і нічого не доносять... одним словом їсти нема що, все дуже не смачно, я б сказав просто їда жахлива, і ті хто кажуть що вона тут специфічна, та я вже неперший раз в єгипті і такого я ще не бачив. Глисти в рибі бачив на власні очі, як жінка дає адміну щоб він сам це їв, а він все звалює на гіда.

3. ТЕРИТОРІЯ: красива і доглянута, хоч щось вони пітримують. Ліжаки це дуже все пічально, потрібно зранку вставати щоб заняти його (6 година) трошки пізніше все можна лягати на пісок

4. МОРЕ дуже красиве і незабутнє.

Взагальному цей готель не розрахований на таку кількість людей (1200).
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал