Relax time:)

Написано: 6 января 2021
Время поездки: 8 — 18 декабря 2020
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 8.0
Місце для релаксу та задоволення!
Були парою в грудні.
Готель знаходиться на мисі посередені між Наама бей та Ель Фанара, поряд Club Reef (зараз на ремонті) та руїни від колись хорошої п'ятірки Tower Bay. До найближчого магазину Каріфур або до базарчика (в іншій стороні) відстань 2,5 км. Ми ходили пішки, вулиці добре освітлені та безпечні.
*Гарна велика територія готелю з чудовим садом, за яким невтомно доглядають! Чисті великі басейни: один без підігріву а інший спортивний трохи підігрівається. Є волейбольний майданчик, зона для гри в бочу, настільний теніс, футбольне поле (за яким доглядають не зважаючи на карантин), навіть знайшли тенісний корт він правда в поганому стані. Сам готель нагадує Мароканські вулички з білими мазаними будиночками з різними вікнами, гарно дуже.
*Номери гарні, великі. Особливо нам сподобалась тераса. Прибирання бездоганне! Правда техніка застарівша, особливо холодильники, зламані у більшості номерів.

*Персонал готелю уважний та доброзичливий. Кожен в готелі знає свою роботу та виконує її непомітно і якісно. Єдиний осад в нас залишився від місцевих продавців: на території два магазини де є все АЛЕ ПРОДАВЦІ В НИХ АГРЕСИВНІ ХАМИ, які своєю поведінкою відбивають бажання щось у них купувати.
*Риф живий, гарний, є два пантони( один плавучий у вітряному місці інший підводний з перилами в затишній бухті) Місцями вхід з пляжу але максимум по пояс, далі корали та морські їжаки. Є хороший дайвінг клуб!
*Пляж у кілька ярусів, захований від вітру.
*Їжа. Усього вистачало. Багато овочів, гарніри, різноманітні десерти та фрукти, м'яса багато і смачно, рибка гриль/кляр/тушена були кальмари в клярі... Напої нормальної якості в апаратах як наші соки-нектари, фреш 2$, пепсі спрайт безкоштовно. Пиво в ресторані та барі у склі, на виніс в пластикових 250г стаканах. Вино столове, решта алкоголю як і кругом у Єгипті - отрута.
*Анімація софт)) нам це подобалось)) але вечірні програми були крутезні!
Як для єгипетської четвірки готель заслуговує похвали! Молодці! Ми завжди із вдячності намагались залишати на "чай", адже хлопці в умовах кризи і з невеликими з/п викладаються на максимум!
Однозначно буду рекомендувати його своїм туристам.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал