Відпочинок на всі 100%

Написано: 4 июля 2021
Время поездки: 27 июня — 10 июля 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 10.0
Привіт всім... Пишу відгук про Royal Albatros Moderna. Враження від готелю супер. Ми вже 2й рік поспіль тут відпочиваємо. Цього року набагато краще. Харчування стало більш різноманітніше, завжди 3-4 вида мяса. І на обід і на вечерю завжди гриль... Креветки на вечерю через день (рибний ресторан), випічка бомба, особливо в італійському ресторані. Фрукти, як для Єгипту норм (яблуко, диня, виноград, апельсин, слива). Відкриті всі ресторани і всі кав'ярні, а також СпортБар де всі дивилися чемпіонат Європи з футболу.
Персонал привітний, окрім вечірньої зміни на рецепції. При заселенні завжди селять в самі погані номера і кажуть що інших номерів немає бо готель заповнений. Селять в номера біля аквапарку або номера перед рецепцією (номери від 800 чи від 1800). Завжди добивайтеся нормальний номер, чекайте до останнього. А це має бути по середині між пляжем і ресторанами, бо тут величезна територія і в середньому за день я ходив 16000 кроків... На барах стандартний єгипетський алко шмурдяк і Юпі)). Хочете СОКІВ - просіть гуава, манго або томатний... Це єдине що наливають з пачок чи скла. Напої це Pepsi, Mirinda, 7Up, Schweppes. А от кава кругом з професійних апаратів і на пляжі і в лоббі і в ресторанах. Навіть на сніданок готують свіжозмелену каву і присутні солодкі напої, а не одне тільки Юпі. Окремо скажу про кав'ярню Colombus... Там готовлять всі види кави і кавових напоїв які ви тільки знаєте і працюють 24/7.
Стосовно пляжу:

Пляж супер. Лежаків багато. Море клас... Один мінус - понтон 800 метрів але з трьома заходами в море перед рифом з лежаками... Та це не мішає відпочинку, тільки приносить користь, постійний рух. Кораловий риф нормальний і живий, рибок багато...
Чи ще раз приїду сюди??? ТАК... І НЕ РАЗ)))
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал