Дуже класний готель з красивою територією і прекрасним сервісом!!!!!

Написано: 6 февраля 2020
Время поездки: 4 — 15 января 2020
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Готель справді дуже гарний, чистий, варто зазначити, що територія готелю не тільки велика, але й доглянута та чиста. Особливо добре відпочивати з дітками, тут їх відпочиває справді багато і для них дуже багато розваг, в першу чергу це два дитячих аквапарки з підігрівом води, дуже милі. Є навіть дитячі шезлонги, рятувальники стоять біля кожної гірки. Також є багато майданчиків з качелями біля пляжу, гольф поля... Для дорослих теж є окремий аквапарк!!!
Працює одночасно на сніданок, обід і вечерю по 4 ресторани, ще крім цього бари біля пляжу та басейнів. Гарний бонус - апельсиновий фреш на сніданок.
Вибір страв досить великий - думаю ніхто голодним не залишиться.
Щодо номерів - хотіла б зазначити, що є нові, після ремонту (junior s.) і вищі категорії - дуже красиві, а є трохи старуваті (стандарт з виглядом на сад), нам спочатку пропонували там жити, але ми відмовились і нам безкоштовно замінили на вищу категорію, за що вдячні персоналу.

Готель практично весь заповнений, це великий плюс, тут весело, а не так, я зараз в більшості готелів Єгипту, практично немає туристів, нам є з чим порівняти, ми вже 8 раз в Єгипті відпочиваємо. Наразі я мінусів не знайшла. І накінець - пляж, точніше море. Думали, що буде проблемно, через довгий понтон, оскільки малому 5 років. Насправді тут гарний понтон з трьома спусками і трьома пляжами з шезлонгами посеред моря, це супер. Коли ви спускаєтесь по сходам понтонну,немає відразу глибини, а нормальна помірна глибина води до пояса , а далі вище, тому дітки заходять і стоять там і бавляться, що дуже комфортно.
Всім рекомендую даний готель, ціна і якість - супер!!!!
Попередні наші готелі за останнііх два роки - Sunrise Garden Beach 5*, Coral Sea Sensatori 5* - нам менше сподобались!!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал