Суперотель!!!

Написано: 22 марта 2020
Время поездки: 10 — 19 марта 2020
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 8.0
Чистота: 7.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 10.0
Хочу поділитися своїми враженнями від цього чудового готелю. В цьому готелі була ще 12 років назад і одразу в нього закохалася. Коли сім'єю вирішили полетіти на відпочинок, передивилася купу готелів, але цей мені завжди здавався кращим, і я не помилилася. Ми їхали сімєю з двома дітками 8 і 1.6 років. Приїхали ми під вечір, номер дали дуже хороший, великий і з ванною та душевою та великим балконом з видом на дитячий басейн, номер 9106. Персонал дуже привітний і на рецепшені і на барах і в ресторанах. Територія просто бомба - чиста, зелена. Видно, що в готелі за всім дивляться. Номера не дуже нові, але все одно гарні. На території вже пару корпусів на реновації - це вже добре. Їжа хороша, багато страв на грилі. Багато солодкого і фруктів. Відвідували по а ля карт 3 ресторани, дуже сподобалось.

Анімація дуже хороша, діти задоволені і ми також, кожен вечір і дистотеки і жива музика.Атмосфера в готелі супер. Вай-фай безкоштовний і в лобі, і на басейнах, і на дискотеці. Купа барів, перекусів, морозива, попкорн, вата. Бармени роблять смачні коктелі та каву. Море теж сподобалолося, пірс дуже чудовий. Ходили гуляти на першу лінію - не дуже сподобалося, забагато сходів, з каляскою не рекомендую. Готель по всіх параметрам відповідає твердій єгипетцькій 5, а четвірку вони собі видно ставлять за другу лінію, але це не проблема, ми за всі 10 днів ні разу не чекали машину на море, яка везе 1 хв.


Відпочинком дуже задоволенні, але за короновірусу мали летіти 23, а вилетіли 19 березня. Дуже приємно, шо готель не стоїть на місці, а постійно оновоюється.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал