Враження не однозначні. Є плюси, але нажаль мінусів більше

Написано: 18 октября 2019
Время поездки: 9 — 17 октября 2019
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 4.0
Чистота: 1.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 9.0
Почнемо з плюсів: Приїхали в готель близько 19.00 год., тому заселили нас швидко, за доплату в 15$ підвищили категорію номера. Територія велика, зелена, багато басейнів та водяних горок на будь-який смак та вік. Вибір їжі достатньо хороший, в любий час можна знайти щось поїсти в основному ресторані, на фуд корті або й прямо на пляжі, в основному ресторані завжди була говядина та курка в різних варіантах приготування, кальмари та один раз давали крабів та бебі восьминожки, з фруктів фініки, апельсини гуава, рідше з'являлись банани, хурма, гранат, яблука та 1 раз було манго. Аніматори працюють чудово і не нав'язливо. Нажаль на цьому плюси закінчились.

Мінуси готелю: При заселенні в номері було брудно і під час проживання прибирання заключалось тільки в тому, що в номері поміняють рушники, застелять ліжко і все, каву доводилось випрошувати (хоч і 1$ залишали завжди), самі номери зашарпані і потребують хоча б мінімального ремонту або хорошого догляду. Персонал на барі та на видачі полотенець дозволяють собі хамство, коктелі та пиво доводиться випрошувати ніби ти в них вдома і вони наливають своє, пиво один раз п'єш нормальне через 20 хв. береш знову, таке враженя що в бочку злили всі залишки за останні 2 доби і тепер наливають гостям, щодо полотенець взагалі окрема історія, 11-13.10.2019 хлопець котрий знаходився на видачі полотенець біля басейну поруч з ресепшин кожного разу хамив, і полотенця взагалі не хотів видавати, ще й до всього цього коли чоловік отримував/здавав полотенця без мене, кожного разу намагався напарити гашиш не дорого, прохання адміністрацію готелю звернути на це увагу!!!


Щодо їжі, в принципі все було не погано, але були нюанси котрі можна було б легко виправити але цього не сталось, на мій подив кальмари були кожного дня але вони не чищені тому доводилось окремо знімати плівку, краби теж були одного разу але їх настільки засмажили на грилі, що там їсти було просто нічого. В день виїзду о 12.00 з вас зріжуть браслет, залишити можна тільки дитині, щоб вона змогла пообідати в головному ресторані, а вам запропонують обід на фуд корті. З готелю не виганяють, можна користуватись басейнами та пляжем, пити безалкогольні напої, але в той же час персонал бачучи, що ви вже без браслету ставиться до вас похабно, на барі доводилось довго чекати свої напої, складалось враження що бармен спеціально вас ігнорує.

Їдучи в аеропорт збирали туристів ще з 5-х готелів в цій же бухті і в жодному з них браслети не зрізали. Найголовніший мінус -це море, з 9 днів 1 день було спокійне море, всі інші дні до 13.00 год. був червоний флаг. Я навіть і не підозрівала, що море в бухтах Шарма може бути різне до поки ми не поїхали на дайвінг в іншу бухту, там я закохалась в червоне море, тому в бухту Набк я більше не поїду!!!

Що ж, якщо ви їдете в Шарм полежати біля басейнів, до веселих аніматорів, вам не важливо прибирають у вас в номері чи ні і вас не дуже цікавить море, тоді вам в цей готель. А якщо ви їдете за красотами червоного моря, тоді вам не тільки не в цей готель, а й не в цю бухту!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал