Хороший готель

Написано: 8 февраля 2020
Время поездки: 26 января — 6 февраля 2020
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 7.0
Чистота: 8.0
Питание: 5.0
Инфраструктура: 6.0
Їздили компанією 8 чол. Взяли програму VIP, заселили в 9 ранку без додаткової плати, номери дали 1113, 1114 і 1116 перший поверх з видом на море. Прибирав хлопчина в номері бездоганно, завжди культурний і усміхнений, такому навіть хочеться чаєві залишити.
В барі на пляжі також мегапозитивний хлопець, все знає і все підкаже)
В ресторані для віпгостей асортимент їди втричі менший від загального ресторану, але обслуговування і відсутність черги все компенсовує, голодними не були.
Інтернет безкоштовний досить терпимий, але всі придбали сімкарти водафон або оранж, тому проблем не було.
В морі купатися безпечно навіть для начинаючих, бо глибина 1,5-2м, але нема на що подивитися. Нам порадив Віктор, в якого брали екскурсії, пройти по набережній на схід 2,5км і там є прекрасна бухта з рифами, де безліч коралів та рибок. Якщо туди заходити з дороги, то вхід платний 5$ з особи, але пляжем ми йшли безкоштовно.

Про Віктора окремо декілька слів: його офіс 100м від вїзду в готель,дуже хороша і порядна людина, брали в нього 4 екскурсії, двічі квадросафарі, круїз на яхті і голуба лагуна. Ціни зробив найкращі, протягом екскурсії дзвонив і запитував чи все добре. Підказав де що вигідніше купити, де найдешевша аптека, де найкращі ресторанчики. Залишу його номер, може комусь пригодиться+201286068906
Відпочинком всі залишилися задоволені, хоче мінуси завжди є, але де їх нема)
Всім здоров'я та гарного настрою)))
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал