Готель втрачає зірки, а шкода

Написано: 14 августа 2019
Время поездки: 5 — 12 августа 2019
Оценка отеля:
3.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 3.0
Чистота: 3.0
Питание: 2.0
Инфраструктура: 7.0
Готель зіпсувався. Довго чекали поселення (при чому речі стоять просто неба на вулиці - бери не хочу), за 50 у.е. селять відразу.

Номер був суперіор. все ок тільки прибирання поверхневе. пилюку витирають погано. всі темні меблеві поверхні заляпані. їх ніхто не витирав.
в номері - чайник, кава,чай, цукор, сухі вершки, чашки, келихи, вода, полотенця( великі, для рук,, для ніг, шампуні,гелі, боді, мило). по номеру питань нема.

Територія - гуд. зелена, велика, доглянута. труять комах, поливають, стрижуть.

Харчування: помийна яма. головний ресторан - ,що привокзальна площа - брудний,гамірний і гарантія унітазного відпочинку. Миші, горобці просто у ресторані літають.


Про їжу: макарони, картопля( часто сира), рис( єдине,що можна було їсти). нарізні салати не їжте. риба,телятина, курятина. все не солене, риба з лускою,не почищена(гірка в середині),нереально як можна зіпсувати рибу? у Рифі це вміють добре. олія на якій все готується не мінялась з минулого року напевно. воніще дике. сніданки - крім булок немає що там їсти. сири і сосиски обходьте стороною. те, що не зїли в головному ресторані - переїздить до барів на пляжі і там це все кидають до піци. Одним словом - корм.

Фрукти були: дині,кавуни,яблука,виноград, інжир, фініки, і ніби один раз був нарізний манго. солодощі - пречудові. Безалкогольні напої - а-ля кола,фанта,спрайт - огидні. Юппі ( різнокольорові напої) - не пийте. Єдине, що ми пили це була содова - водичка з бульбашками. Алкогольні напої - беріть з собою. Тим, хто бере все включено заради бухла - мої співчуття. це просто яд. воно все йде у пластикових пляшках. вонь дика. ви просто труєте свій організм. Вина - такі собі. келишок можна дозволити.

Пляж - пляж великий,чистий, купа лежаів,всім вистачає. З мінусів - на величезний готель один єдиний понтон. черги. пів готелю ходили в синьцях. коли заходиш з понтону і пірнаєш у воду це все відбувається серед сотень людей, що в воді( половина з них глухонімі, тобто в масках) нічого не чують і не бачать. синьці на шиї на обличчі у половини туристів. одна дама взагалі з бланжом ходила. це вже хтось зарядив ногою по обличчю. Я сміялась, якщо тобі ніхто не зарядив ногою у лице значить ти не в Рифі.

З Мінусів - рецепція, та всі скляні перила, поверхні дверей, вікна у ресторані у відбитках пальців. ніби їх з ранку до вечера брудними руками мацають. відчуття, що ти потрапив не у п`яти зірковий готель а десь у хлів. витяжки з головного ресторану виходять десь на головну терасу біля рецепції. мало того, що спека влітку так і уявіть яке вонідло коли готують на пережареній олії. Замість книги скарг на рецепції дають А4 .

Готель працює в більшості на італійський контингент. До італійців відношення було ліпше. Їх зустрічали з велкам дрінками і кормили по-краще. Були у рибному ресторані Фішерман. не раджу. викинуті 20 у.е. так гидко рибу готували лише у головному ресторані.

Єгипет - це море. тому їжте мало, меньше купайтесь у бассейнах( хімікати та фекалії). Ми були по 8 годин на морі. якщо з коханою людиною, то навіть Єгипет пережити можна.


P.S. Аеропорт Шарму - беріть з собою бахіли. Ці сволочі мало того, що обшуковують тебе руками так ще і роззувають. і от ти босий на підлозі у аеропорту, де сотні тисяч теж босі. шкірні захворювання гарантовані.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал