Хороший готель

Написано: 21 сентября 2021
Время поездки: 14 — 20 сентября 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 8.0
Чистота: 10.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 10.0
Ми приїхали до готелю десь о 20:00, нам зразу одягли браслети та відправили на вечерю. Їжа різноманітна, смачна, але все таки специфічна, бо на 4 день, вже нічого не хотілось. Був вибір м'яса, овочів, салатів, паста, вегетаріанські суші, морозиво щовечора. Велике різноманіття солодощів. Після вечері нас одразу поселили в номер напроти основного ресторану, через дорогу від рецепції. Розташування зручне. Але, якщо ви любит рано лягати спати, то це не краше місце розташування номера. Вся анімація проходить біля основного ресторану і чутно всі веселощі. Ми жодного разу не ходили на анімацію, тому, сказати про неї не можу нічого. Але вона була, були мультики для дітей, міні диско.

Номер потребує реновації, я це знала, коли вибирала цей готель. Але, в номері було чисто, прибрано. Дуже в поганому стані був фен, але наступного дня його замінили на новий. Я так, зрозуміла, що це була планова заміна в багатьох номерах. Ми були з дитиною, коли прийшли до номера, в ньому вже стояло 3 ліжко. В номері була вся косметика, вода 3 л, холодильник працював на останньому диханні. Прибирали щодня, я відмовилась одного разу, то запропонували, хоча взяти воду. Потім, нам давали вже по 3 бутилки води. Прибирали на совість. Постіль міняли, не просто заправляли ту, що була. Інтернет працював в барах, біля аквапарку та на рецепції. Територія дуже чиста та красива.


Пляж прибраний, гарний, шезлонгів достатньо. Дуже красивий риф, бачили ската прямо під берегом. Персонал ввічливий, стараються. Одного дня наша дитина прокинулася з кашлем та температурою, о 7 ранку нас відвезли до лікаря в готель Сентідо, що на одній території знаходиться. Лікар оглянув,назначив лікування, дав медикаменти. Наступного дня вже була здорова. Все по страховці,безкоштовно, швидко. Алкоголь такий,як і в інших готелях Єгипту. На території є якісь магазини, аптека, але ми ходили за територію за покупками. 15 хв від готелю ринок, Манго маркет, аптеки. Зараз сезон манго, ціна 1.5-2 долари кг, залишайте місце у валізі. Нам все сподобалося, особливо дитині. У нас був ранній виліт назад, з собою дали пакети з перекусом. Враження приємні від відпочинку.

В аеропорту дуже строго, нас оглядали разів 5, відкривали валізи, знімали взуття і т.д. Головне не вивозити нічого забороненого (корабли, пісок). Загалом, враження приємні. Рекомендуємо.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал