Якщо говорити про сам готель в цілому - хороший готель

Написано: 26 января 2020
Время поездки: 9 — 15 января 2020
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 7.0
Чистота: 6.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 7.0
Якщо вартість туру сюди не більше 500$ за двох від 7 ночей, можете брати і читати далі)))

Ми з дівчиною купували путівку "з сьогодні на завтра" по ціні 9800 грн. за двох, чисто з професійного погляду, щоб розвіяти міфи про "не зовсім хороші готелі". Але, як виявилось, готель на ці гроші просто супер.

По приїзду ви зайдете в хол готелю і вам відразу зайде в ніс запах тютюнового диму (не засмучуйтесь сильно - зверху над рецепцією лоббі-бар, його відвідування можна буде уникати протягом відпочинку).

Скоріше за все вас спершу намагатимуться поселити в найгірший номер з видом на будівництво, смітник і т. д. Якщо так станеться, поверніться і доплатіть 10$ - вам дадуть хороший.

Номер нам поверхнево прибирали щодня, змінювали постіль, рушники, щодня були лебеді там і все таке. Дякували хлопчині ми батончиком Рошеновським за 8 гривень або халвичкою. Він був задоволений і нам було добре))

Територія готелю доглянута, чиста та красива.

Басейни ні біля готелю, ні в аквапарку не підігріваються ніколи.


Харчування з достатньо хорошим вибором та смаком, проте, мабуть, як у більшості готелів, одноманітне кожного дня. Але завжди знайдете для себе що поїсти. З м'ясного риба, курка, телятина - все смачне і без фанатичного додавання приправ.

Кожного дня з 15 до 17 години на басейні вас будуть частувати чіпсами, міні-піцою та морозивом.

Алкоголь класичний для Єгипту, але пити можна.

Головне, що нам ні разу не відмовили у додаткових порціях їжі, та, наприклад, у 5-ти стаканах пива в одні руки.

Пляж на який возять від готелю хороший, є як плавний захід в море, так і з понтона, проте у зимовий період у вас буде обмежена можливість на ньому відпочивати, так як безкоштовно возять туди лише 3 рази і то по чіткому часу. На автобус потрібно записуватись за добу. З пляжу вас заберуть саме пізніше о 13-45, а далі робіть, що забажаєте.

Тому, можете ходити пішки (до 20 хв. по часу) на публічні пляжі, або приватні за 1$. Як знайти їх - Google Maps, або звертайтесь до мене в Інстаграм (@sunnytoursme) - допоможу.

На аніматорів велику ставку не робіть, розважати вам доведеться в основному самим себе.

Недалеко від готелю центр, тому спокійно можете ходити на прогулянки туди.

І на прикінці, так як ви вже вирішили відпочивати саме тут, приділіть увагу на зекономлені кошти екскурсіям. Їх вам запропонують на будь який смак. У готельного гіда від вашого оператора вони дорожчі, ніж у місцевих, проте проходитимуть вони на тих самих умовах і з таким же самим сервісом. Якщо потрібні контакти та прайс перевіреного місцевого гіда по екскурсіям - звертайтесь до мене в Інстаграм (@sunnytoursme).

І саме головне, де б ви не відпочивали - шукайте в усьому позитив, спілкуйтесь з персоналом з посмішкою і буде вам щастя.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал