Готель жахливий, не рекомендую витрачати кошти. ТАК ЩЕ Й ОБІКРАЛИ... і не тільки нас

Написано: 28 декабря 2020
Время поездки: 16 — 23 декабря 2020
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха
Оценка отеля:
2.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 2.0
Сервис: 1.0
Чистота: 1.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 1.0
ХОЧУ, ЩОБ ВИ ПРОЧИТАЛИ МІЙ ВІДГУК, ОБОВ‘ЯЗКОВО, САМЕ ЦІКАВЕ В КІНЦІ.

1. Заселення.
Для того щоб заселили відразу, потрібно заплатити 20 доларів, якщо з 09:00 - 10 доларів.

2. Wi-fi - відсутній, його просто немає в готелі взагалі, навіть на ресепшені.

3. Територія - невелика, але охайна, видно, що доглядають.
Єдине, що басейни без підігріву, вода холодна.

4. Номер - нормальний, система зливу працювала, вода тепла була, але в деяких номерах не було. Фен відсутній - не було чим підсушити волосся.
Прибирання - для мене це головне.
За весь період відпочинку постіль в номері не мінялася жодного разу. Для перевірки задавили комаря - слід так і залишився. Рушники теж сумніваюся, що змінювали. Завжди залишали якийсь призент для прибиральника, єдине, що робив так це крутив фігури, на цьому все. Ще в номері був сейф - він безкоштовний, але яку ціну за нього заплатили ми розповім трохи пізніше.


5. Їжа - рекомендую місяць не їсти вдома рис, бо тут ви його будете їсти в обід і на вечерю. Ми попросили меню, але як виявилося тут його немає, їжа одинакова для всіх, вибору немає, те, що приготували, те і їсте. Не можна було замінити хоча б рис на картоплю чи макарони чи іншу крупу, ну хоча би на щось з тим м‘ясом чи рибою, ну і + салат.
На десерт приносили жиле і все, більше нічого не було з солодкого. Коли попросили ще якийсь десерт крім жиле (тортик, тістечко хоч щось інше) сказали, що немає.
Фруктів теж не було взагалі, ніяких.
Одного разу попросили каву - сказали теж немає.
Алкоголь місцевий, довго чекати треба, коли сказали адміністрації, почали трохи шевелитися і приносити швидше.
Хоча відпочиваючих можна будо перерахувати на пальцях, дуже мало, приблизно чоловік 20 у всьому готелі.
І завжди чогось не вистачало.

6. Море - сам пляж хороший, але це не 2 лінія точно, до нього треба ще їхати автобусом хвилин 20. Виїзд з готелю один раз в 09:00 і в 14:00 забирають. Так щей щоб поїхати, треба записатися в готелі, що завтра ти хочеш на море і тобі дають талончик.
На пляжі шезлонги безкоштовні, але якщо захочете щось поїсти, то кафе платне, тобто від готелю нічого немає.
Напоїв теж немає і води теж. Тому беріть з собою. Ми ще брали фрукти, які самі купували (манго, полуниця) - можна купити недорого.

7. Ііііі, довгоочікуваний від‘їзд.
Короче це жах, можна було і матюкнутися, але не буду, вже трохи відійшла від того всього.
Повертаємося до того безкоштовного сейфу з якого в останній день в нас ВКРАЛИ 100 ДОЛАРІВ. Дякуємо, що не забрали всі кошти, взяли лише 100, а 160 залишили, порядочні...
Звернулися на ресепшн, сказали про це, а вони сказали, що такого бути не може і зрозуміло, що розбиратися вони не хочуть. Також з нами від‘їжджали люди, так в них теж те саме, в когось пропало 50, 100, 150 доларів, тому ми не одні.
Кожного разу перевіряли чи є гроші і документи, все було на місці. Все відбувається в останній день, коли треба збиратися додому і ніхто навіть не думає про той сейф, бо все ж було нормально на протязі 8 днів. Тому будьте уважні і не залишайте гроші в сейфі. Просто ми вже були в Єгипті в інших готелях і залишали гроші, все було добре, думали і тут так само, але... нажаль.

Тому готель не рекомендую, бо якби я знала, що так станеться, то краще б доклала ті 100 доларів і полетіла б в інший готель, були кращі варіанти.
КОРОЧЕ КАЖУЧИ, ПРОСТО ЖАХ:(((
МИ ВЖЕ ЗМИРИЛИСЯ З ЇЖЕЮ, МОРЕМ, АЛЕ КРАЖА ВЗАГАЛІ ЗМІНИЛА ДУМКУ ПРО ГОТЕЛЬ, Я НЕ МОЖУ ЙОГО РЕКОМЕНДУВАТИ НІКОМУ. СПОДІВАЮСЯ, ЩО З ЦИМ РОЗБЕРУТЬСЯ, АЛЕ Я СУМНІВАЮСЯ.
ХОЧУ, ЩОБ ВИ ЗНАЛИ І БУЛИ ПОПЕРЕДЖЕНІ.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал