Готель чудовий, море бомба

Написано: 16 февраля 2020
Время поездки: 4 — 11 февраля 2020
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 8.0
Чистота: 7.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 9.0
Знаходиться готель далеко від центру, але за 1 долар на двох за 20 хв можна доїхати до іншого кінця Шарму. Харчування чудове та різноманітне, дуже смачно та великий вибір. Також на території готелю є ресторан, в який можна прийти (безкоштовно) та повечеряти як в справжньому ресторані морепродуктів або італійської кухні.
Окремо хотілося б звернути увагу на пляж, він неймовірний!!! Є пісщаний вхід в воду де можна просто поплавати, та подивитися на риф на безпечній глибині, та поряд є пірс, глибина десь 15м вздовж каралового рифу, є живі корали, ми бачили навіть ската,щодня бачили нових риб, море від якого не можливо відірватися, стосовно вітру..пляж знаходиться в бухті, тому вітру майже не було, декілька днів дув вітерець, але піднімавсяв він після 12.00
Також на території є три басейни, та аквапарк, (один з них з підігрівом)
Бар-цілодобово, що є великим плюсом.

Вечірні заходи на 3, але повеселитися можна, якщо на те є бажання. В номерах щодня прибирали, посміхалися, запитували як справи... все чудово!!!
Рекомендую.
Головний мінус - це наші люди! Які постійно кіпішували, сварилися та веди себе з персоналом як хами.
В їдальню залітали, штовхалися аби схопити першим( хоча як тільки закінчувався якийсь вид блюда, в той же ж момент на місце порожнього ящичка ставили повний( їжі хватало!)
На автобус необхідно було записуватися раніше, і тоді давали чи один чи два автобуси.
За пів години за пів години шикувалася черга , аби першим влізти і автобус. Потім сварки, візьміть дітей на руки, вийдіть я тут стояла, я був перший і все таке, автобус виїзжав чітко в зазначений час, другий автобус підїзжав рівно через дві хвилини, а забирав решту. ( Проблем з цим теж ніяких не було) до моря десь хв 10. Взагалі в нас був номер з видом на море, але нас возили на пляж за площею Сохо, чудовий пляж, поряд з яким пляж Хілтона))
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал