ТАКЕ СОБІ

Написано: 14 января 2020
Время поездки: 5 — 9 января 2020
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 3.0
Чистота: 3.0
Питание: 2.0
Инфраструктура: 4.0
Готель
Друга берегова лінія. Пошарпаний готель. Територія впринципі рятує всю картинку. Гарна, акуратна, дуже зелена.

Пляж
Далеко, дуже далеко. Трансфер везе на безкоштовний пляж Porto Sharm Beach. Вам необхідно взяти талончик на рецепцію. Трансфер о 9:30 з готелю і назад о 13:30. Сам пляж паскудний. Лежаки і парасольки є. Відплив метрів 100, а там дальше глибина але буйки і не можна запливати. Не пісочний захід. Пантона немає. Лише в сусіднього пляжа. але що направо що наліво далеко. Бар на пляжі платний. Є музика. Анімації ноль.

Харчування
Реально як для Єгипту жадно дуже. Насправді ходили за тими офіціантами і вимолювали дати ложку чи чашку на каву. Але ми не хамили і не кричали, тіпа все в жарти і нормально і швидко приносили.
Їсти можна було аби не померти з голоду. А так ваще ніяк. Якщо ви з дитиною то реально окрім пісного рису немає що дати. Фруктів майже не було. Зупа огидна! Спасало солодке, а його було доволі багато і смачно і розчина кава яка на 4 день була вже дуже мені смачною.

З напоїв....вода у кулері, кола, фанта наливається в стограмові пластикові стаканчики. 5 бутилок пива на розлив на весь готель, вина і іншого немає!!!!

Номерний фонд
Кімната нам попалася в корпусі 25, номер 22. впринципі норм. білі рушники, білі простині, антигіпоалергені подушки, плазмовий тв з одним арабським каналом, кондиціонер не шумний, робочий, сейф не працював (просили зробити, прийшов поклацав і сказав потім зробить так і не зробив, а ми перестали ходити і просити).
Після першої ночі ми залишили долар на чайові, то він нам непогано поприбирав, поміняв рушники, постіль, поскладав мою кометику дуже гарно. Сплів лебедя на ліжку. Попросили щоб почистив злив у ванній (там не душова кабіна, а ванна з душем) то так і не почистили. Було гидно приймати душ, а за 10 хв вже вода по коліно!
На наступний ранок не залишили чайові то видно було що не по замітав і так зверху тіпа прибрав, і обідився бо лебедя не склав (хто не зрозумів то це сарказм!!!)
Холодильник є , робочий але без бару.

Є басейн з підігрівом.
Бар на басейні безкоштовно але крім коли і якогось віскі фігового немає нічого!

Якщо ваш тур коштуватиме на 7 ночей на двох максимум 500дол то можна, якщо дорожче то НЕААААААА. З дітками взагалі ніяк. ні моря ні харчування ні анімації. їм там буде зле!

Нас спасало що ми майже щодня десь їздили на екскурсії в яких було включено чи обід чи вечеря.
В останній вечір їздили в старе місто на маршрутці і заплатили 20 фунтів за двох. Один долар одна людина це дорогоооооо
1 долар близько 15-16 фунтів.
Торгуйтеся всюди.
Хто любить морепродукти рекомендую Фарес (Fares) дуже смачно і якісно.
Але замовляйте по меню фіксовані ціни а не те що залежить від ваги. Можуть надурити.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал