Готель рекомендую, як добру четвірку

Написано: 22 февраля 2020
Время поездки: 17 — 21 января 2020
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 8.0
Чистота: 7.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 8.0
Якщо об’єктивно оцінювати цей готель, то тверду четвірку поставити можна спокійно. Відпочивали сім’єю вчотирьох (двоє дітей 4.5 та 6 років).
Для тих хто з дітьми розповім одразу про головне, що турбує батьків. Дитяче меню у готелі є, нічого особливого, просто вся їжа прісна, були гамбургери, картопля фрі, макарони, м’ясні кульки, курячі в основному, варені овочі, йогурти, яйця, млинці, супи-пюре. Якщо дитина зовсім мала, то у магазинах та аптеках є дитяче харчування , але краще брати з дому своє, до якого вона вже звикла. Воду у пляшках кожен день приносили у номер, чайника не було, тому майте це на увазі, якщо готувати дитячі суміші чи каші, то доведеться брати окріп у ресторані, або майте при собі кип’ятильник.
Тепер стосовно розваг для дитини. Є дитячий клуб, там були Катерина та Ольга, дуже гарні дівчатка. З дітьми проводили час весело, моїм хлопцям подобалось. Були і активні ігри, квести, естафети, дітей переодягли у різні костюми, також малювали, займались рукоділлям, ввечері традиційно міні диско. Взагалі анімація для дітей віком 3+, особливо біля бассейну. Водні ігри були розраховані звісно на дітей віком 6+.

Що до пляжу, то дітям зовсім малим не дуже, про понтон взагалі мовчу, бо там глибоко, вхід з берега більш кам’яний, тому коралки потрібні обов’язково!!! Ми декілька разів ходили до пляжу пісочного у готелі Xperience St. George Homestay 4*, там вхід платно звісно – 10$ на день, все включено, але дітям до 5 років безкоштовно.
На території нашого готелю басейн з горкою, але з дітьми віку як мої, на мій погляд, можна тільки з батьками! Своїх я взагалі не відпускала. Але це особисто моє власне рішення. Вода була у басейні тепла, підігрів слабенький, но басейн не був холодним, але якщо діти звикли до дуже теплої води, то їм буде прохолодно.
Тепер про заселення та номери. Ми у сьомій ранку були вже в готелі, звісно після ночі перельоту стомлені. Нам дали браслети, заселили до номера без питань, нічого ми не чекали, за це велике спасибі. На другий день була друга зміна, чула що були якісь конфлікти незначні стосовно заселення, але ж ви повинні розуміти, що людський фактор може бути присутній у будь-якому готелі. Номер охайний, скромний, але все необхідне є. Для мене було важливе прибирання, щоб була чиста підлога, чиста постіль, чистий душ та унітаз. Бо самі розумієте, що нам дорослим це важливо, в ще важливіше, коли ти відпочиваєш з дітьми. Все було добре з цим, спочатку, коли ми зайшли до номеру він був ще не прибраний, але я навіть не обурювалась, бо знала, що заселення о чотирнадцятій годині та доки ми снідали, все прибрали ретельно. На протязі всього відпочинку вбирали кожен день, рушники та постіль міняли на вимогу. Я вимагала кожен день, залишали чайові і ніяких питань не було.
Стіл у ресторані різноманітний. Не хочу повторюватись, у багатьох відгуках досить детально написано про меню. Скажу так, що харчування достойне. Нічого особливого, смачно. Напої звичайні, гарну каву зможете випити вдома, алкоголь слабий, хто хоче набратися, то везіть з собою, або з д’юті фрі.

Пляж та море хороші. Пляж спільний з Алоха, йти до нього зовсім недалеко (ближче з другого виходу біля дитячого клубу, так менше йти поза територією готелю, яка дуже красива та зелена). Місця досить, шезлонги зручні, вільні були завжди. На пляжі прибрано, я к і взагалі на території готелю, є бар (пиво, віно (трохи кислувате), піца, м’ясні та рибні кульки, крильця курячі, фрі, гриль сосиски) розваги на пляжі є, волейбол, футбол. Більше розваг біля басейну. Туалет на пляжі є, один та до нього треба пройтись.
Відпочиваючі були в основному з України та Білорусії, Росії, трохи з Польщі, Німеччини та Італії.
Працівники готелю приємні люди, багато хто спілкується російською мовою. Звісно, якщо доплачувати чайові, то вони ще дбайливіші, наприклад на барі, можна отримати коктейль зовсім з іншого алкоголю, якщо віддячити бармену.
Наприкінці можу рекомендувати взяти з собою фумігатор, придбати місцеву сімкарту, екскурсії купувати в бюро біля готелю, обов’язково відвідати Старе місце.
Ми залишились задоволені, з погодою нам пощастило (були у січні). Можливо для когось буде прохолодно, та я не люблю коли дуже спекотна погода, тому для мене було ідеально: 23-25 градусів, ввечері +17, одяглись тепліше та на прогулянку. На пляжі з 11 ранку десь до 16 годин дуже добре, раніше та пізніше вже прохолодно.
Бажаю всім гарної відпустки, готель рекомендую, як добру четвірку.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал