Запущений, старий і брудний готель

Написано: 21 августа 2018
Время поездки: 14 — 20 августа 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 6.0
Чистота: 5.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 8.0
Дуже рекомендували цей готель в турфірмі.
Коли приїхали - розчарувалися відразу при в'їзді. Безкоштовно номер в самому готелі не хотіли дати, запросили 30$ - відправили в бунгало. Не беріть ніколи його!!! Велика кімната на першому поверсі і така ж сама на другому. Всюди бруд і пил, не прибирали напевно з місяць. Холодильника нема.

Коли повернулися на ресепшн і адміністратор зрозумів, що буде сварка - дав безкоштовно номер з видом на море і територію. Прибирання - кожен день, алев нього входить лише застеляння ліжка. Без долара не крутять жодних фігур з рушників, не дають води.

Територія - велика , але запущена, басейни всі поздирані на дні, давно просяться на реконструкцію, дезинфікували не частішеразу на 3-4 дні.

Анімації нема жодної, ходить хлопчина і викрикує якісь російські слова, типу -"Давай-давай", просто підсідає до всіх за столики і кидає якісь пару слів. і все. Раз на день могла бути година з дітьми біля басейну.


Вай-фай лише в лоббі за 5 доларів і погано ловить. Фото закидувало 5 хв.

Їжа. Макарони на сніданок, обід і вечерю. Огірки і помідори ( тверді і без смаку), вечером курка-гриль і філе риби окуня. М'сної нарізки - жодної, сир - фета у всьому: салат, помазка на хліб і т.д.
Фрукти - зелена диня і "подуставший" апельсин.
Їжа жахлива. Але хлопці що працювали на грилі на балконі - молодці! Старалися і смачно!

Море. Саме більше розчарувало((( Мілко-мілко...((( по коліно води. Пантону нема, коралів нема. Плавати було нереально і неможливо на такій глибині. Півтора км в глиб моря - і по пояс води.

Не рекомендую цей готель і це побережжя. Моря нема і розваг нема!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал