Не варто переплачувати

Написано: 1 ноября 2019
Время поездки: 27 октября — 2 ноября 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 4.0
Чистота: 6.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 7.0
Добігає кінця наша відпустка в цьому готелі, і вирішив написати відгук зі свіжих вражень. Поїхали сюди по рекомендаціях знайомих. Готель з великою доглянутою територією, великим пляжем.

Поселили в сімейний номер, непоганий, незважаючи на стару сантехніку та обшарпані меблі... ввечері виявилось, що прямо у вікна гамселить диско з головного корпусу, та і в день хіти в підтримку денних розваг не дадуть вам вкласти маленьких дітей, якщо вони ще сплять вдень. Змінити номер ми так і не змогли. Тому сім днів з дешевими шлягерами на всю гучність прямо в вікна.

Вибір і кількість їди на низькому рівні - в значно дешевших готелях з цим справи були значно краще. Ввечері виявилась ще одна неприємна річ - замале приміщення головного ресторану - люди за пів години до відкриття приходять займати чергу, після відкриття всередині тиснява, всюди черги, ажіотаж не спадає навіть через півтори години після відкриття, черги щоб зайняти столик з кількох десятків людей постійно.


Алкоголь тільки місцевий і низької якості, пиво перші кілька днів наливали з банок майже кімнатної температури. В древньому сейфі в номері через три дні сіли батарейки, заміна котрих претворилась на справжній дводенний квест, в кінці кінців після наполягань, безкінечних нагадувань і навіть легких погроз батарейки прийши замінювати... ТРИ єгиптянина!!!

Анімація для дітей дуже слабка, розваг для них обмаль.

Ресторан Sofra подає смачні блюда, за нього плюс.

Моря там немає. До глибшої води потрібно йти понтоном метоів 700 мінімум, і там людей як голубів на оперному.

Тут писали що готель був на реконструкції 2016-2017 рр. Я цього не помітив. Виглядає як добре доглянутий 15+ річний готель.

Підсумовуючи - велика гарна територія це все, що відрізняє цей готель від дешевших на третину, а так як Єгипет це перш за все море, то цього ви тут не отримаєте... я б сюди не повернувся навіть за півціни.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал