Суперський готель)

Написано: 24 ноября 2018
Время поездки: 15 — 22 октября 2018
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 9.0
Чистота: 1.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
В Єгипті були з чоловіком перший раз. Брали ми путівку через Анекс тур.
Прилетіли ми в Єгипет десь біля 7 ранку,в готеть приїхали десь о 8.00.
Заселення в готелі відбувається в 14.00,але краще зразу дати на ресепшині як мінімум 10$,щоб вас зразу заселили і сказати,що хочете покращений номер. Нам відразу вчепили браслети,щоб ми встигли на сніданок. Після сеіданку ми лали 20$ і нас заселили в покращений номер на першому поверсі в головному корпусі.
Номер нам дістався дуже великий і просторний,з великим ліжком,дзеркалами і столиками. В ванній кімнаті були:умивальник і дзеркало,ванна,унітаз,біде..єдиними мінусами було те,що в нашому номері в ванній кімнаті була вентиляція,через яку в нас в кімнаті постійно стояв неприємний запах риби..
Також в нас в номері був балкончик,але через те,що ми жили на першому поверсі,постійно потрібно було закривати штори для того,щоб перевдягатись!

Ресторан. Ресторан гарний. Їжа на сніданок завжди однакова,а на обід та вечерю постійно щось новеньке було,хоча дещо і повторювалось. Офіціанти в основному всі серйозні,але було декілька дуже приємних,які сиали постійно нас обслуговувати і навіть знали,що ми п'ємо і куди ми зазвичай сідаємо) офіціант Саїд дуже приємний та привітний. Алкоголь власного виробництва також приносять безкоштовно.
В готелі є 4 басейни..2 на криші і два в приміщенні.
Прибирали в номері нормально,хоча далеко не ідеально,але це дрібниці. Ми залишали по 1$ для прибиральника і отримували всілякі цікавинки на ліжку з рушників)
Екскурсії ми брали в Мікі. МІКІ-красавчик! Хороша людина,хороший друг..в нього екскурсії дешевші,ніж в гіда в готелі. Також він нас дуже виручав декілька разів..і навіть пригостив обідом перед нашим від'їздом,так як літак в нас був о 19.00, а в готелі в нас був тільки сніданок,а обід нас вже не давали!!!
Мікі знаходиться через дорогу від готелю. З ним завжди можна будо поговорити,він постійно пригощає чаєм та з ним постійно весело))так що йдіть і беріть в нього екскурсії.
Також з готелю відвозять на пляж. Є 2 пляжі:піщаний та рифовий. Піщаний бесплатний,а рифовий коштує 1$ з людини,але білетик купуйте лише в готелі перед виїздом,бо на пляжі він буде коштувати 3$. Автобус ходить лише з 8.00 до 17.00.
Загалом нам все сподобалось,ми задоволені поїздкою,хотілось би ще туди повернутися і на більше днів!)))
Це один з найкращих на мою думку готелів в Шармі!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал