Найгірший готель, в якому доводилось бувати!

Написано: 24 января 2022
Время поездки: 17 — 23 января 2022
Оценка отеля:
3.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 2.0
Чистота: 3.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 4.0
Якби хтось запитав чи пораджу я цей готель комусь - однозначно ні!
Все почалось з заїзду. В готель приїхали біля 15 години дня. На заселенні були одні (нас троє: я, чоловік і мама чоловіка), попросили дві кімнати поряд, якщо можливо. Працівник рецепції сказав що можливо, але зразу запитав «хочете номер з видом на сад чи на море?». І отут перший розвод на гроші!!! Звісно, ми не знали як стоять всі корпуси готелю і що таке сад в їх розумінні, тому обрали варіант з видом на море. Працівник рецепції сказав «50$ за два номери», зійшлись на 40$. Дав ключі, йдемо дивитись - номери на 5 поверсі, наш номер 564, мамин 565. В нашому номері були зламані двері на балкон (без ручки і не закривались), на балконі стіл стояв з величезною діркою посередині і дуже брудно! В мами стан номеру був краще, але теж брудно і зламані двері на балкон. З огляду на те, що ми хотіли двоспальне ліжко і номер був жахливий, пішли просити заміну. При заміні працівник рецепції дуже просив нікому не говорити, що ми доплачували за номер і це не дивно, звісно… Номер дали на 3 поверсі - 367. Тут були нормальні меблі, двоспальне ліжко, але двері на балкон так само не закривались! І якби ми знали, що весь тиждень будемо від них страждати, то краще б погодились на гірший номер. Вікно і балкон виходили на дорогу, а через дорогу пляж і море. Сад, море, дорога - ВСЕ З ОДНОГО БОКУ, тому не ведіться на ці доплати, номери всі з однаковим видом.
До слова, погода цієї зими не найкраща - температура повітря в перший день була 14 градусів, сильний вітер 9-12м/с і відсутність сонця. В куртках і теплих спортивних костюмах було дуже некомфортно, ясно що ніхто не купався.

Вечеря першого дня: спершу ми подумали що просто пізно прийшли, тому так мало їжі, але ні. Вибір на стільки скудний, що ви собі не можете уявити! А те, що є, жахливо несмачно. Щодня одне і те ж, тому набридло вже за два дні. Салати зроблені з овочів, які вчора чи зранку не з‘їли в нарізках. Сири, ковбаси засохлі, наче лежать вже пів дня. Якщо ви з дітьми, вам точно не в цей готель, бо дитину тут нагодувати буде нереально, бо просто нічим.
Пляж: вдалось нормально покупатись лише останні два дні, коли стався прилив. В перші дні був відлив, тому води біля буйків і в кінці понтону було по пояс.
Єдиний плюс - є рибки і корали.
Тиждень ми приходили з пляжу замерзлі і бігли грітись в гарячий душ. Це єдине місце, де можна зігрітись, бо в номері температура всі дні була не вище 16 градусів. А все тому, що балконні двері відкривались самі і постійно був сквозняк! Кондиціонери в номерах працюють лише на охолодження. Прибирання робилось наче з закритими очима - ставили воду, стакани і все. Пил і бруд так і лишався після клінінгу. Останні два дні було тепліше на вулиці, але в номері так само холодно, тому реально хотілось швидше додому.
Інтернет: на весь період перебування вам видають пароль до вай-фая, на один пристрій окремий доступ. На пристрій 3гб Інтернету, якщо закінчився - день 2$. Інтернет працює так собі, довго думає, але добре що є і такий.
Останній день: після сніданку вирішили продовжити номер, бо виїзд з готелю о 14:45, не хотілось дві години після виселення просто чекати. Продовжити номер погодились на 15$, але попередили, що о 12:00 з нас зріжуть браслети і піти на обід ми вже не маємо права. Хоча в день приїзду ми потрапили лише на вечерю! Ціна обіду - 30$. Звісно, за ті харчі платити такі гроші ми не готові. Краще піти в заклад в місті, смачніше за ті ж гроші. Але при здачі карток в лоббі зустріли готельного гіда анекс тур, яка сказала, що обід нам має бути, так як в перший день ми не потрапили на обід. Напевно, працівники рецепції в черговий раз хотіли заробити гроші.
З таким сервісом стикаємось вперше! Точніше, з його відсутністю! Відчуття, наче ті, хто пишуть гарні відгуки про Marina Sharm просто не були в нормальних готелях. Після сервісу в Mercury в Хургаді і декількох хороших готелів в Туреччині, сервіс тут - нижче 0.
Ніколи, нікому не раджу їхати сюди!!!
P.S. Відчуття, наче тут і не чули про коронавірус - за цілий тиждень ЖОДНОГО працівника в масці чи рукавичках!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал