Нормальний готель біля моря з гарним Wi-Fi

Написано: 10 августа 2020
Время поездки: 1 — 8 августа 2020
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 8.0
Чистота: 9.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 10.0
Відпочивали в готелі на початку серпня місяця. Постійно відпочиваємо в Єгипті в зимку або восени, вирішили спробувати Шарм Ель Шейх літом. Залишилися задоволені відпочинком в готелі Марина Шарм.
1. Сам готель знаходиться на узбережжі моря на початку Наама Бей, дуже зручне розташування. В 50 м від свого пляжу на морі.
2. Море пісчане, захід в море плавний, можна без коралок. На пляжі шезлонги з новими матрацами, поруч бар, пиво, коктейлі, напої. Корали можна подивитися на пляжах інших готелей, ми так і робили. Або на яхті сплавати. Пляж широкий, вистачало шизлонгів завжди.
3. Ми були на третьму поверсі, без балкону. Номери стандарт не величкі, "втомлені", ванна кімната дуже маленька. рушники, матраци, постільна білизна, все нове. Був не працюючий холодильник, то замінили швиденько.
4. Wi-Fi в цьому готелі чудовий. Вперше такої якості зустрічаю в Єгипті. Ловить нормально навіть на пляжі біля моря.

5. Харчування стандартне як для 4*. Яловичина, курятина, риба (різна), фруктів не багато, солодощі, та овочі. Газовані напої з пляшок.
У зв'язку з коронавірусом в ресторані тобі все накладають, вказуєш пальцем, накладають нормально, як що треба більше то без питанть докладають.
На двох заплатили трохи меньше 20 тис. грн, це найдешевший відпочинок в Єгипні на якому ми були. В літку в готелі дуже багато місцевих відпочиває, проте незручностей не було, ми не турбували їх, вони нас. Загалом відпочинком залишилися задоволені, як для 4* досить пристойний готель, пляж дуже гарний для відпочинку з маленькими дітками.
Готель рекомендуємо.
P.S. Розглянемо його для відпочинку в зимку.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал