Неочікувані приємності

Написано: 16 декабря 2018
Время поездки: 6 — 15 декабря 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 7.0
Чистота: 7.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 8.0
Доброго дня.
Готель Dreams Vacation 4* має спільну територію з готелем Dreams Beach 5*, відмінність тільки у відвідуванні спільних ресторанів Andalusia 4* та La Opera 5*, все інше: бари, басейни, пляж та інше будь-ласка користуйся. Буду називати готельний комплекс.
Наша сім’я відпочивала з 6 по 15 грудня, 3 дорослих 1100$ стандарт на 9 ночей AnexTour.
В готельному комплексі в основному 80% відпочивають співвітчизники, решта: білоруси, казахи, киргизи, поляки, бельгійці. З росії були пару осіб, ніхто на них уваги не звертав.
Трансфер:
виліт Бориспіль о 5.00 затримали на годину, неприємно, але це чартер-не регулярні рейси. В літаку попереду нас сиділи галасливі пенсіонери 3 пари, пили горілку їли часникову ковбасу – в салоні літака стояв сморід - це був жах. Стюард неодноразово робив зауваження. З’ясувалось «мы с ДАНБАССА». Мало того ми потрапили в один готель, але там вони загубились в масі.

З Шарма мали вилітати о 13.00, вилетіли о 8.00 ранку, ANEX tour вкрав час, хоча за його ми проплатили додатково. Буду вимагати відшкодування. Приліт в засніжений Бориспіль.
Заселення:
під час нашого перебування у Шармі, 8-9 грудня відбувся саміт африканських країн, тому у готелі Dreams Vacation 4* у більшості номерів розмістили: військових, поліцію та спец. служби, які організовували охорону та безпеку зазначеного заходу. Гостей , які мали бути розмішені у 4-ці, розселили у 5-ці. Такий собі бонус. Нам також було запропоновано 5-ку, але ми були готові доплатити невелику суму щоб отримати двокімнатний номер. Але ціна доплати 60 евро за добу, була завеликою. Переговори з представниками Anex та гестрелейшин нічого не дали.
Знання англійської мови та вміння спілкування з людьми, допомогли знайти спільну мову з заступником генерального менеджера містером Ахмед. Результат – двокімнатний номер в 4-ці, без доплати. Подяка з нашого боку - подарунки з української символікою. Завжди беремо з собою, багато подаруночків з національною символікою. Будьте впевнені, посмішка та подарунок і ви бажана людина в барі, ресторані, пляжі. Водій TAF-TAF (машинка-розвозка), нас завжди чекав на кінцевих зупинках, до речі на авто замість номерних знаків у нього наліпка UA.
Номер 5707: перший поверх, двокімнатний, дві тераси, два TV, гарні меблі, ванна кутова велика. Housekeeper (прибиральник) був проінструктований, щодо чистоти та прибирання, Правило нашої сім’ї, спочатку даємо прибиральнику 5$, якщо все гаразд на протязі відпочинку вкінці ще 5$. Чистота близька до ідеальної, 3 пляшки води кожного дня, квіти, декор на ліжках, крокодили і т.п. А головне завжди посмішка на обличчі у всіх.
Ресторани, бари:
Асортимент блюд один і самий в різних ресторанах, без перебільшень. Ми, як VIP гості (по команді містера Ахмеда), могли відвідувати всі ресторани без виключень. Відмінність в тому, що в 5-ці ресторан більший за рахунок відкритої тераси та краще оформлений.

Ресторани Аля Карт. Рекомендую в день приїзду в готель, відразу записатись в ресторані Grill House біля пляжу до 15.00. З досвіду, гості які приїжджають на 6-7 ночей, не мають змоги потрапити до ресторанів, тому що вже все зарезервовано (обмеження місць). Якщо так трапиться, не засмучуйтесь, ми відвідали рибний, гриль та мексиканський ресторани, ніякого задоволення окрім покусаних ніг комарами та дискомфорту від вітру, та повільного обслуговування не отримали.
Харчування, напої.
Чесно кажучи, асортимент та кількість задовольняє, завжди присутня риба, м’ясо курки та телятина. Фрукти по сезону: банани, гранат (смачний), гуава, дині, апельсин, мандарин, фініки. Солодощі у великому різноманітті.
Алкоголь з кожним роком гірший, пити можна не розбавляючи, як аперитив 20-25 * максимум. Пиво смачне, завжди з дому беремо: солоні горішки, кальмари, рибку та насіння. На пляжі готують смачні млинці - начинка сир, варення.
Пляж
Враховуючи те, що наша сім’я в Єгипті більше 10 разів (Шарм, Хургада, Сафага, мрія потрапити до Марсаламу), у цьому готелі не типовий пляж, а саме: нависаючі скелі, спуски ступені, спуски по дорозі та ліфт, виділяє цей готельний комплекс поміж інших.
До моря можливо потрапити по 2-м з 3-х понтонів (один в аварійному стані) та з берегу (для діток є така можливість). Довгий понтон (підводний) по коліна, особливо цікавий тим, що під час хвиль, поки дійдеш до моря 70-80 м, вже мокрий і тіло швидше звикає до температури води ( 23-24* С). Невеличка таємничка: є ще один спуск до моря в самому правому куті за Grill House, там чудові корали та різноманіття риб. Коралки на ноги не забуваємо одягнути.
Лежаки в більшості своїм необхідно реставрувати або замінити, сітка провисла настільки, враження що в гамаку знаходишся. Біля басейнів лежаки новенькі.
Пляжні рушники - це одне із невирішених питань менеджментом готельного комплексу. Першого дня ми в надії отримати рушники в місці видачі, були неприємно здивовані. Їх не має, хлопчина каже всім що через півгодини будуть і так на протязі всього дня. Ми знову ж таки завдяки невеличкому подаруночку, вирішили це питання, і носили рушники на протязі нашого відпочинку з собою, номер-басейн-пляж. Порада - беріть з собою рушники або купіть в Шармі і ви не будете відчувати дискомфорту, що ваші рушники хтось ненароком забере, або ви їх не отримаєте.
Анімація

Команда більше 10 осіб на готельний комплекс, виділити можу тільки туніського хлопа Omar, та білоруску Катерину, решта флегмати. В останній вечір під час анімації в конкурсі вгадай мелодію, виграли пляшку місцевого Бакарді. Приємно.
Придбання подарунків, фруктів.
Готельний комплекс розташований в стороні від тусовочних місць та базарів.
По дорозі до Il Мercato 800-1000 м, є пару невеличких магазинчиків, де можна придбати клубнику 1.5-2$ за планшетку (800гр), манго 2.5-3.0 кг. Старий базар (Old market) знаходиться за 7 км. Там дешевше трішки, але враховуючи проїзд та витрачений час - не варто. Хіба що, за для розваги з місцевими та фото на фоні гарної мечеті.
У готелі, на пляжі працює місцевий художник, деякі роботи цікаві, особливо на чорному бархаті. Ми придбали пару робіт.
Обов’язково придбайте маску для підводного плавання на все обличчя, тільки з білим склом, не пожалкуєте (20$).
Рекомендації
Беріть з собою засоби боротьби з комарами та мухами;
Рушники пляжні;
Подаруночки з національною символікою
Придбайте сімкарту телефона і ви з Wi-Fi
Та саме головне: НАСТРІЙ, ПОСМІШКУ та ПОВАГУ до оточуючих.
Готельний комплекс для відпочинку можу рекомендувати.
Всім вдалого відпочинку.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал