Ціна супер - відпочинок супер супер

Написано: 12 сентября 2018
Время поездки: 2 — 8 августа 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 8.0
Чистота: 7.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Відпочивали в серпні 2018. Якщо враховувати ціну цього готелю, то на його бюджет цей готель мені дуже сподобався! Тереторія зелена, доглянута. Їжа дуже смачна, завжди була і телятина і курка і риба, і 2 вида супу, і картопля фрі - нескінченно))) З фруктів були дуже смачні фініки і диня. Морозиво з 16-17 год безкоштовне. А море взагалі шикарне-корали, риби. В морі можна полежати біля берегу там коралів немає і води по коліна, тому з маленькими дітками можна побольбатися, а на глибину потрібно заходити з пантону. Пляж хороший, великий. Басейнів багато, але які вони я не знаю, бо на морі я басейни не признаю. Гірок ніяких немає - ні дитячих, ні дорослих. Є для дітей батут і вечірня дискотека. Анімація тут не сильна, іноді цікаво, іноді не дуже. Персонал хороший.
Ми в Єгипті відпочиваємо вже далеко не вперше, дуже подобається Червоне море! А в цьому готелі зустріли туристів, які відпочивали в ньому вже вдруге. І ми поїдемо в цей готель ще раз!!! Однак, кому сервіс потрібен більш якісний, то вам не в цей готель, бо ціна цього готелю БЮДЖЕТНА порівняно з ІНШИМИ 5 зірковими, тому якість не на вищому рівні. Але якщо відпочити бюджетно, то цей готель супер!!! Супер!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал