Класний риф, нікудишній сервіс

Написано: 20 октября 2021
Время поездки: 10 — 17 октября 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 4.0
Чистота: 4.0
Питание: 5.0
Инфраструктура: 6.0
ВИЛІТ: У мене був сертифікат про вакцинацію і від сімейного лікаря з її печатками і закачаний в "дії" і роздрукований з дії з QR кодом, так що не виникло проблем ні в Борисполі ні по прильоту в Шармі (Єгипет).
ВІЗА: вже стоїть 30 дол. (5 дол. беруть за послугу оформлення, що в аеропорту, що у гіда теж 30дол. Але це тільки для тих, хто збирається залишати Синай).
ПОСЕЛЕННЯ: В готель нас привезли в 8.00 ранку. Браслети одягли після 10.00 (що б не пішли на сніданок). Перше враження від ресепшена було жахливе, пішли в туалет, брудно, паперу немає, мила в дозатарах немає (але в виправдання готелю, таке було тільки раз, тоді вранці, весь інший час було чисто). Підходила, що б поселили раніше, пропонувала гроші, але до 14.00 тільки чула: «5 хвилин, ваш номер готують». (Виявляється 5 хв, в Єгипті це ніколи).
WI-FI є на основному ресепшені і на нижньому. Для користування соц.мер. досить, так само для вайбера і теллеграма. Для роботи мало.

НОМЕР: номер нам дали хороший великий, дві великих ліжка, меблі хоч і старенькі, але пристойні, з видом на море, але він не був прибраний, а ліжко мало такий вигляд начебто на ньому хтось вже спав. Склалося враження, що в номері ніхто довгий час не жив, або перед нами тільки виселився. Знайшла хлопчика, який відповідає за наші номери, попросила поміняти постіль. У відповідь: «Ван долар», дала шоколадку і сказала, що коли завтра прибере номер залишу долар. Прибирання на наступний день було жахлива. Начебто як і не прибирав. Знову знайшла його, змусила витерти хоча б дзеркала (вони були страшно заляпані, як у ванній, так і в кімнаті). А ввечері знайшла його візок взяла відро, швабру, ганчірку і сама все вимила.
Ще історія була з рушниками. Рушники самі вивішували на балкон, що б вони сушилися, а на 4 день вирішили поміняти. Кинули на підлогу. Прийшли, рушники лежать складені у ванній. Я до них, вони виявилися ті, що ми кинули на підлогу. Він їх просто підняв з підлоги і склав у ванній. Тоді вже пішла на ресепшен і посварилася. Поміняли через пів. години.
ТЕРИТОРІЯ: як такої, її немає, майже. Але ввечері є де прогулятися. Між пляжем і готелями є променадна доріжка (на 5 готелів) і за «Бароном» є вулиця з магазинчиками (все купляли там. Манго, ліки).
ПЛЯЖ: він не маленький, але все одно лежаків для всіх не вистачало. Доводилося вставати о 6 ранку, що б зайняти місце. Ті хто приходили після 10 ранку вже стелили або матраци, або просто рушники. А о 17.00 вже починали виганяти з пляжу, кричали «рушники на базу» і починали рухати лежаки, що приносило моральний дискомфорт. І ще прикол, якщо ти ввечері рушник не здав, вранці ти його не поміняєш.
МОРЕ: море покриває всі недоліки готелю. Воно класне. Я 9 раз в Єгипті, 6 разів в Шармі. Це найкращий кораловий риф з тих які я бачила. Дуже велика різноманітність риб та й за кількістю їх багато. НУ, І Я БАЧИЛА ДЕЛЬФІНІХУ З МАЛЕНЬКИМ дельфінятко, дуууже БЛИЗЬКО. Люди бачили черепаху (багато разів).
АНІМАЦІЯ: Вона є. Вранці стрейчинг, потім східні танці, йога, аквааеробіка, баскедбол. Увечері пару раз приходили, але було не цікаво. Хлопчаки, аніматори, молодці. Дівчатка неприємні, якісь пошловаті (це моя думка).
ХАРЧУВАННЯ: Без вишукувань, голодними не будете. На обід і вечерю завжди була курка, яловичина, риба. З грилем щось у них не склалося. Перший раз бачу, що б за грилем не стояла черга. В обід і ввечері було завжди два супи. Але напевно кухар не дуже смачно готує. Все якесь було несмачне.
За довгі роки харчування в готелях у мене перший раз вискочила заїда. (Прилади погано миються)
СЕРВІС: ненав'язливий. Хто не тільки за морем, але ще і за комфортом, вам не сюди.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал