Прилетев в Шарм, я сразу, прям в аэропорту, покупаю себе симку с интернетом и всем советую. Так же сим-карту можно приобрести в сохо (10 мб будет достаточно, я взяла 15 и не использовала их).
Отель очень понравился, понравились номера фронт, каждое утро встречали рассвет. Повезло с погодой. Если и ехать в этот отель, то только в эти номера (это мое личное мнение).
Море - хороший коралловый риф, плавали от Конкорда к Айленд вью и к Савой. Много кораллов, рыбок, наполеон.
Еда - всегда были мясо говядина, рыба, курица. Вино вкусное, кофе вкусное, пиво вкусное. Шеф-повар Денис из Украины очень понравился, все организовано.
Территория красивая, продуманная, все рядом!
Перед спуском в море есть белый бар, там брали платный обед - креветки и к ним принесли рис, салаты, очень вкусно. Советую всем здесь пообедать.
Вечером в отеле живая музыка, нескучно.
Рядом Сохо (есть где погулять), на такси не далеко ехать до старого города и мечети. Для меня очень удобное месторасположение этого отеля.
Отличный отель на свои деньги.
Бассейн детский с подогревом есть.
Если в номере что-то не исправно, сразу же по звонку все чинят.
Мне во многом помогла гест-рилейшн Наталья. Спасибо огромное. Отдыхом довольна.

P.S. Не забудьте взять паранджу и сорбекс.

В отеле много арабов, к тому же очень приставучих. Это напрягает. В ресторане был сотрудник один, не помню как зовут, все время подходил на "а поговорить", а потом даже звал на гульки. Это неприятно. Вроде бы пытались быть доброжелательными (и себе отпуск не портить), но границ у них нет. Спасатель на отказ погулять вечерочком все спрашивал "почему, почему"... И это сотрудники отеля. Не понравился гид Анекс тура. Сказал "подарю по арафатке (2) только вот берите экскурсию, вам понравится", по итогу его мы не нашли и поехали на экскурсию, где заплатили ещё 6$, это конечно такая мелочь, но впечатление скользкого мучачо он за собой оставил. Сказал нужно было ему писать и звонить).
Море красивое, очень. Но я 150 раз подумаю нужен ли мне этот Египет. Так что рекомендовать я ни в коем случае не буду.

Еда - очень средняя. Понятно, что все теперь выдают из-за ограждения, на входе меряют температуру (не всегда), столовые приборы упакованы в индивидуальные пакетики с салфетками и соль/перец в пакетиках. Разнообразие не большое, но есть диетическое меню. Выбор фруктов - ограничен. Возле пляжа на баре всегда есть вкусное мороженое. Есть можно в неограниченном количестве.
При заезде всех туристов пропускают через рамку «дезинфектора».
Но! Сказать что отель придерживается правила «50% заполняемости» - увы нет. На пляже шезлонгов не всегда хватает. У бассейна адочек с арабскими детками, туда ни разу не пошли.
Спортзал - работает. Но правила о притирании оборудования против себя - нет. Пока я 30 минут бегала на дорожке, пришёл мальчишка лет 10 перещупал все оборудование, попробовав каждый тренажёр. Ничего не протерли.
Персонал очень приветливый.
Но! Полотенца на пляж «меняют» в номере (то есть их там надо оставить днём) и заменили ли их - понять не всегда можно.
В общем - все ок. Но людей много и от этого очень не комфортно.

По приїзді до готелю побачили, що замовлений номер з двоспальним ліжком виявився з двома односпальними. Для нас це не зручно і неприпустимо, так як дочці більше року, і вона мала спати посередині ліжка. Також не було балкона (хоча би, щоб сушити дитячі речі), вікна виходили якісь незрозумілі труби і в додаток до цього було дуже шумно. Проживати з малою дитиною в такому номері ні бажання, ні можливості не було. Я звернувся із проханням до адміністратора Хосама (фото додаю) змінити на інший номер, який був би з двоспальним ліжком як і замовлено, і при можливості з балконом. Він просто дав ключі і сказав шукати і оглянути номер.
Територія готелю величезна. Ми шукати понад 30 хв цей номер, в якому умови такі ж самі. Я готовий був доплатити необхідну суму коштів за кращу кімнату. Підійшла російськомовна адміністраторка Наташа (фото також додаю), домовились за вільний кращий номер з балконом видом на море. Наташа принаймні намалювала орієнтовну карту, як знайти та оглянути номер. Проте він був з видом на внутрішній двір та басейн. Я зробив зауваження, виник конфлікт. При оплаті номера повишеної комфортності, очікую отримати належні умови і саме такий номер, який я прошу.
Це не високий сезон, багато вільних номерів, це не робиться для мене безплатно, я не хочу годину часу після ночі в дорозі виясняти щось з працівниками готелю. Наташа в грубій формі відмовилася мені показувати кращі варіанти, кинувши наші паспорти на стіл, мовляв: «дзвоніть в тур фірму, виселяйтеся та шукайте інший готель». На ту хвилину не міг зв’язатись з представником мого туроператора, дружина та дитина були замучені чекати.
Більше з даною особою ми не хотіли спілкуватися, вдалось покликати іншого адміністратора, який швидко вирішив цю проблему. Нас відразу провели в підходящий номер на першому поверсі з видом на море. За це ж і оплатилось додатково.
Декілька слів про столову. Зайшовши сюди вперше, звернули увагу, що повар наш земляк, ще на його бейджику біля імені було зображено український прапор. Поцікавились у нього на рахунок харчування, на що отримав грубу відповідь:«шукай собі інформацію про їжу на табличках, які написані на трьох мовах». Згодом виявилося, що цей повар – чоловік вищезгаданої адміністраторки-грубіянки Наташі. Ну що тут сказати.
Хочу відзначити відмінну та сумлінну роботу всіх аніматорів, які організовують активний та веселий відпочинок для відпочиваючих на території готелю.
Загалом, відпочинок вдався. Я із сім’єю приїхав сюди би ще, при умові, що керівництво зверне увагу та виправить такий недолік, як неналежне та хамовите ставлення деяких своїх працівників до гостей готелю.