Готель хороший, але є недоілки

Написано: 21 февраля 2020
Время поездки: 12 — 19 февраля 2020
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
6.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 5.0
Чистота: 5.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 8.0
Взагалі про готель враження позитивні, зате від персоналу негативні.

По приїзді до готелю побачили, що замовлений номер з двоспальним ліжком виявився з двома односпальними. Для нас це не зручно і неприпустимо,так як дочці більше року, і вона мала спати посередині ліжка. Також не було балкона (хоча би, щоб сушити дитячі речі), вікна виходили якісь незрозумілі труби і в додаток до цього було дуже шумно. Проживати з малою дитиною в такому номері ні бажання, ні можливості не було. Я звернувся із проханням до адміністратора Хосама (фото додаю) змінити на інший номер, який був би з двоспальним ліжком як і замовлено, і при можливості з балконом. Він просто дав ключі і сказав шукати і оглянути номер.


Територія готелю величезна. Ми шукати понад 30 хв цей номер,в якому умови такі ж самі. Я готовий був доплатити необхідну суму коштів за кращу кімнату. Підійшла російськомовна адміністраторка Наташа (фото також додаю), домовились за вільний кращий номер з балконом видом на море. Наташа принаймні намалювала орієнтовну карту, як знайти та оглянути номер. Проте він був з видом на внутрішній двір та басейн. Я зробив зауваження,виник конфлікт. При оплаті номера повишеної комфортності, очікую отримати належні умови і саме такий номер, який я прошу.

Це не високий сезон, багато вільних номерів, це не робиться для мене безплатно, я не хочу годину часу після ночі в дорозі виясняти щось з працівниками готелю. Наташа в грубій формі відмовилася мені показувати кращі варіанти, кинувши наші паспорти на стіл, мовляв: «дзвоніть в тур фірму, виселяйтеся та шукайте інший готель». На ту хвилину не міг зв’язатись з представником мого туроператора, дружина та дитина були замучені чекати.

Більше з даною особою ми не хотіли спілкуватися, вдалось покликати іншого адміністратора, який швидко вирішив цю проблему. Нас відразу провели в підходящий номер на першому поверсі з видом на море. За це ж і оплатилось додатково.

Декілька слів про столову. Зайшовши сюди вперше, звернули увагу, що повар наш земляк, ще на його бейджику біля імені було зображено український прапор. Поцікавились у нього на рахунок харчування, на що отримав грубу відповідь:«шукай собі інформацію про їжу на табличках, які написані на трьох мовах». Згодом виявилося, що цей повар – чоловік вищезгаданої адміністраторки-грубіянки Наташі. Ну що тут сказати.

Хочу відзначити відмінну та сумлінну роботу всіх аніматорів, які організовують активний та веселий відпочинок для відпочиваючих на території готелю.
Загалом, відпочинок вдався. Я із сім’єю приїхав сюди би ще, при умові, що керівництво зверне увагу та виправить такий недолік, як неналежне та хамовите ставлення деяких своїх працівників до гостей готелю.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал