Про шикарну...

Написано: 22 сентября 2019
Время поездки: 11 — 19 сентября 2019
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 8.0
Чистота: 10.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 8.0
Про RECEPTION: Поселяють в цьому готелі з 14:00, виселяють в 12:00! В нас був нічний переліт, тому зранку в 6:00 ми вже були в готелі, нас оформили і сказали чекати, бо немає вільних номерів, ми запропонували зразу 20$, адміністратор категорично відмовився і я подумала, що це дійсно правда! Ми взяли пляжний одяг переодягнулись в туалеті, щоб піти на море! Прийшли через годину він сказав буде сніданок, але він в нас не включений, і на листку обвів лише обід бо заселення з 14:00, тому в цей день включений тільки обід і ввечеря!

Я перетелефонувала до дівчинки в якої брала тур, вона сказала то брехня, і порадила звернутись до менеджера! Не встигла я покласти слухавку, як адміністратор запропонував за 20$, що він подзвонить і нам приберуть номер, щоб нас заселили! Ми погодились, спочатку він написав 204 номер, я перепитала чи номер хороший ( cool room?), він перекреслив і написав 108! Адміністратори на рецепції, спілкуються ламаною англійською, російську ні слова не розуміють! Загальне враження двояке, адже ми були готові заплатити із самого початку 20$, для чого був цей весь цирк, я досі не розумію! Wi-fi практично не має, купляли карточку!


Оцінка за рецепцію: 6/10

Про room: номер 108 дійсно виявився хороший на другому поверсі з виглядом на море, а балкон мав вигляд на шикарну терасу))) Номера не нові, але в номері було все, навіть шампунь і з гелем для душа! Мінус це фен, він нагрівається за 1 хв, я тримала його за допомогою рушника!

Оцінка за номер: 8/10

Про sea: пляж не є дуже великий, але має «другий поверх», захід в море з планктона на глибину 10-15 метрів, якби був піщаний пляж ціни б не було! Кораловий риф шикарний, рибок дуже багато, різнокольорові! Помітила унікальну особливість до 9:00 море спокійне, після 9:00 починає бушувати в сторону збільшення!

Оцінка за море: 9/10

Про bar: бармени привітні, але не особо хотіли наливати колу і пиво, в них мабуть це як обмеження тому давали так, як ніби від серця відривали!

Оцінка за бар: 7/10

Про restaurant: офіціанти нормальні (не нав‘язливі), їди було достатньо, на сніданок: налисники, круасани, смажені яйця, кульки, сири, ковбаса, кава/чай і т.д. Обід: суп, макарони/ паста, картопля варена/смажена, рис, курка, риба, майже всі овочі сирі/на грилі, з фруктів апельсильни, яблука, гранати, на солодке була випічка, тортів більше 10-ти))) Ввечеря: додають м’ясні страви на грилі!

Оцінка: 8/10

Про територію: нема слів бо навколо одна краса, все в зелені, дуже доглянута територія, все дуже гармонійно, на мою думку це їхня візитна картка!

Оцінка: 10/10

Про анімацію: аніматори стараються розважати гостей, кожного дня вони докладають зусиль щоб придумати щось нове, зарядку, стрейчинг, аквааеробіку, різні шоу (африканське, фаєр шоу і т.д.)

Оцінка 8/10

Загальне враження: В Шармі я перший раз до того я була в Хургаді в Альбатросі!

Club Reef, це для молоді, через захід в море літнім людям і парам з дітками тут небезпечно! Сам готель відповідає ціна/якість, я б 100% порадила б своїм знайомим і друзям! Адже тут красива територія, кораловий риф, круте нічне життя, різноманітні ескурсії!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал