Прекрасний готель, уважний персонал, суперовий аквапарк.

Написано: 28 сентября 2017
Время поездки: 8 — 15 сентября 2017
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 9.0
З 08.09.2017 по 15.10.2017 відпочивали з чоловіком у даному готелі. Це була наша перша поїздка за кордон, та ще й до того всього і медовий місяць.

В загальному все ДУЖЕ СПОДОБАЛОСЬ.

Трішки по порядку. Мали вілітати 08.09 о 01:00 ночі....рейс нажаль компанія Bravo перенесла виліт на 08:00 ранку, і поки відбувся переліт, поки нас привезли до готелю автобусом який постійно заглохав по дорозі, і поселили - було близько 16 години. Одразу повели обідати, це було дуже важко так як з літака ми ще не переділись і були в джинсах, кофтах/футболках...


Коли пообідали ми взяли наші сумки на ресершин і пішли до номеру (носільщик пів години ніс-ніс і не доніс...його день небуло). Номер був з великим 2-х спальним ліжком (просто ВЕЛИЧЕЗНИМ) та 1 одномісним ліжком (хоча ми були вдвох), навпроти ліжка плазма, велика шафа-купе, балкон, душова та туалет, сейф (який не відкривався, але після 3-го дзвінка на ресепшин нам прийшли і відкрили і все гарно зробили), кондиціонер та міні-холодильник. Інтер'єр гарний та новий. Вигляд з балкону був на басейни (а їх на території 14 чи 16). Спалось прекрасно, нічого не чути і ніхто не турбує. Водичку приносять по 4-6 пляшок щодня у номер (пили і вмивались лише нею).

Щодо їжі, то вона звісно що специфічна, так як і належить Єгипту. Прекрасна курка у італійському ресторані, прекрасні солодощі у великому ресторані, смачна кава на лоббі-барі (де зали для паління). Було дуже багато солодощів та й взагалі вибору їжі. Телятина як на мене була не смачна, алкоголь абсолютно неякісний (пиво як вода). Безалкогольні коктейлі та лате дуже смачні. Кола, фанта, спрайт, соки (особливо виноградний) дуже смакували нам.

До пляжу було йти хвилин 5, але щопів години їздив автобус, який возив до готелю на 1-й лінії (який не працює) і звідти йти 1-2 хв до ліфтів, які спускають з гори на пляж (цікаве дійство).

На пляжі також є бар де подають картоплю фрі, котлети, нагетси, салати, морозиво, напої. Інколи їли там щоб на обід не йти до ресторану (їх на території готелю 3).

Море чисте, прекрасне, варто заходити в коралках, хоча вхід пологий, пісочок. Корали зовсім поруч, мати маску з трубкою обов'язково, таке дійство не побачити неможливо (як в акваріумі).

Ми купляли від туроператора екскурсію на яхту (40 долларів за 1 людину), нас відвезли у місця де рибок і коралів просто капєц як багато (справді враження захоплюючі), хто бажав доплачував 10 доларів і міг погузитись (дайвінг). Фото під водою (штук 20) 20 доларів, але воно варте тільки тоді коли ви погружаєтесь і робите різні прикольні пози під водою.

Щодо аквапарку на території, то ми ходили лише в свій, так як у сусідньому (куди вхід для "наших" був безкоштовним) черги просто скажені і араби звісно всюди (а їх пропускають буз черги)...чекати годину-півтори в черзі щоб з'їхати 1 раз на горочці бажання не було, тому ми зависали у нашому аквапарку, який мега крутий.

Для діток також багато цікавого: і басейни, і аквапарк і розважальна програма щовечора.

І взагалі на території купа всього, що ми навіть не встигли випробувати на собі: спорт зал, теніс, волейбол, заняття фітнесом у воді...


Також брали екскурсію до Єрусалиму (по 100 доларів), ну це звісно враження не можна передати словами, це прекрасно. Правда дорога близько 9 годин в 1 сторону стомлює (довге проходження кордону - дві години, перевірки страшні)...але все воно варте того, щоб побачити ті Святі місця.

Щодо зв'язку ще скажу, що ми особисто купили картку водафону (в магазині біля готелю) з поповненням за 17 доларів, але в нас був і інтернет і зв'язок кругом де завгодно і навіть в морі. Можна дзвонити і в холлі чи на лоббі (там вільний вай-фай і тягне прекрасно).
В номері стояв роутер але ніби то для краси...в номерах, які були з іншої сторони готелю, ловив прекрасно і в номері теж.

Також їздили на ринок, за 4 людей 1 долар (місцева валюта, все 1 долар))))). Ринок там супер, купляли у Омара в магазині з брати, і сумки шкіряні по 12-17 доларів, і солодощі і папірус, футболки, манго))) (Доречі гроші міняли в банкомані в готелі, але долари приймають кругом)

Познайомились і з українцями (Наташа, Іра, Ростік і Андріана привіт Вам з Луцька)))), і з білорусами (Діма привіт), поляками...всі дуже мирні. Ходили разом на дискотеки з 23 до 02...весело ))

Нам як молодятам грали в ресорані на барабанах, прикрашали столи на всю нашу компанію, пекли тортики з сердечками)мило і приємно.

Одним словом відпочинок супер клас, правда як завжди мало))))) Сподіваюсь приїдемо ще. Дякуємо усьому персоналу, а прибиральнику за лебедя на ліжку за 1 долар)))
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал