Прекрасний готель! Чудове співвідношення ціна-якість! Однозначно рекомендую!!!

Написано: 29 мая 2021
Время поездки: 19 — 27 мая 2021
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Albatros Aqua Blu - чудовий готель для всієї сім'ї!!! Величезна зелена територія, неймовірний аквапарк, шалена кількість басейнів і розваг, смачне і різноманітне харчування, гарний номерний фонд! Що ще потрібно для шикарного відпочинку?!?

А тепер докладніше.
Відпочинок замовляли через компанію Putevka.ua Надзвичайно зручний сайт для вибору готелей, опис, ціна, переліт: все зручно!
Дякую менеджеру Альоні за професійний і оперативний підхід, а ще-за гарну знижку)))

Браслети всім одягають відразу, незалежно від години прильоту і не знімають при виселенні.Ми приїхали о 7:00, відразу нас запросили на сніданок, а вже о 10 запропонували номер Family (хоча бронювали стандарт)) без доплат. До речі, відразу напишу, що персонал ввічливий, по-єгипетські охайний і уважний, ніколи я не бачив натяку на чайові, посміхнуться, допоможуть, наливають і накладають скільки треба)

На всій території є нормальний wifi!!!


По опису 5 ресторанів, хоча фактично це 2 локації і спільне приміщення для 3 і 2 ресторанів відповідно. Їжа різноманітна, смачна, якісна. Є все від дитячого меню до креветок, від різноманітної випічки до м'яса гриль, а ще кавуни, сливи, дині, морозиво! І багато чого)) (а для тих, хто пише "голодними не залишитеся"- впевнений, за 10 днів жоден турист не має такої різноманітності у себе вдома)
Напої такі, як всюди-соки юпі, алкоголь місцевий), хоча пиво із пляшок, кава з профапарату.

Аквапарком і басейнами скористалися всіма, кожен знайде гірку собі до вподоби, а ще користувалися аквапарком сусіднього Альбатроса, там є 4 екстремальних гірки і навіть підкорили "Капсулу смерті"!!!

Пляж сподобався як заходом для діток, так і коралами. Дійсно, корали не такі різноманітні й яскраві, як в деяких місцях, але рибки є практично всі з брошури про Червоне море: хірурги, папуги, ангели і навіть велика сім'я рибок-клоунів! А ще шикарний краєвид з верхнього ярусу на всю бухту і скляний 9-типоверховий ліфт до пляжу!

Все необхідне для себе, для своїх дітей ви знайдете в цьому райському куточку! Дякую адміністрації і персоналу Aqua Blu!!!
Якщо будуть питання й уточнення-звертайтеся)
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал