Гарний готель, жахлива адміністрація, всі чекають чайових на кожному кроці

Написано: 29 декабря 2020
Время поездки: 20 — 26 декабря 2020
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 4.0
Чистота: 5.0
Питание: 5.0
Инфраструктура: 4.0
Якщо шукаєте, де відпочити з малими дітьми, то цей готель ідеально вам підійде. Всім іншим не раджу сюди їхати.

З заявлених 5 басейнів з підігрівом було тільки 2 - один дитячий, один загальний. Загальний - невеличкий басейн зі штучними хвилями, в якому всі на купу і діти, і дорослі.

Якщо селять в номери 3130 і далі, можете сміливо просити заміну номера. Вони знаходяться в дальному корпусі, вид з вікна відкривається на сусідні будівлі (типу гаражі або склади) і ліжка там настількі скрипучі, що спати вночі майже неможливо.

Адміністрація на ресепшині не надає ніякої інформації, а якщо щось питаєш, то відповідають таким тоном наче ти зобов'язаний все знати. По приїзді в готель в 7 ранку сказали о 12 підійти, нам видадуть ключі від номеру, на прохання надати розклад поїздок автобусів на пляж, відповіли, що все дізнаєтесь, коли поселитесь в номер (спойлер - нічого не сказали і після поселення). Коли підійшли після 12, нам в хамській формі сказали, мовляв підходьте після 14:00, що незрозумілого.


Поселили нас в номер 3231, поряд з аніматорами, загальний опис цих номерів написав вище. Зразу при поселенні побачили що двері сейфу відкриті, але замок викручений таким чином що двері не можна закрити, тому положення замка ніяк не можна змінити. Подзвонили на рецепцію, звідти прислали людину, яка прийшла прокрутила замок своїм ключем і все стало ок. І все би нічого, але він просто внаглу почав просити чайові за те що виправив те, що і так має бути робочим. Маю підозри, що вони так спецом роблять в надії на халявні чайові.

Прибирання номерів хороше, з миттям підлоги. Але якщо не лишиш чайові, то вони потім приходять, питають чи все добре і стоять чекають в дверях поки не даси щось.

Битого посуду десь 25% від загальної кількості, з цим треба бути уважним, так як склянки попадаються з великими сколами і можна легко порізатись.

Заявленого коралового рифу тут нема і близько, просто піщаний пляж і зразу ж захід в воду, обгороджену буйками. Тобто пляж нічим не відрізняється від наших чорноморських.
На превеликий жаль наші люди поступово роблять цей пляж ще гіршим, напльовують шкаралупи від насіння прямо на пісок, лізуть в море з пластиковими стаканчиками і кормлять рибок недоїдками з курятини, накидаючи кісток в море.

Загальні враження змішані, наче і класні номери, з хорошим ремонтом і класна територія готелю, дуже гарна і доглянута. Але з іншого боку хамовита адміністрація і наглий персонал. В басейни з підігрівом, через які і був обраний даний готель, так ні разу і не залізли, так як не хотілось стояти на головах один одного. Дійшли висновку, що навіть в Labranda Tower Bay, де менше розваг і не такі круті номери, все компенсується душевним персоналом і привітною адміністрацією. Тому в даний готель ми навряд колись повернемось.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал