Чудовий новий отель і класне море

Написано: 26 ноября 2021
Время поездки: 16 — 23 ноября 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 9.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 9.0
Їхати до готелю з аеропорту Марса-Алам, близько години.

Ми приїхали в готель приблизно о 8-30, в зв'язку з чим довелось трішки почекати ( я навіть подумав що доведеться чекати заселення по графіку готелю після 14:00), але через хвилин 10 багаж і нас довезли на гольфкарі до номера (на рецепшені, ну і в принципі весь інший персонал російську та українську погано розуміють, тому потрібно володіти англійською мовою щоб можна було комунікувати з персоналом (російську знав директор готелю)).

Наш номер був напроти аквапарку на першому поверсі. Просторий, чистий з усіма зручностями - два ліжка, душ, туалет, велике і красиве дзеркало у ванній, стульчики, столик, шафа, безкоштовний сейф і робоча зона щоб можна було попрацювати на ноуті))).


Кольорова гама оформлення номерів і самих фасадів будівель надзвичайно спокійна в пастельних тонах синього та жовтого. Так як готель відкрився 3 місяці тому, територія дуже гарна і садівники кожного дня займаються квітами і озелененням. Ще один плюс це компактність території, не витрачаєш багато часу щоб дійти до моря з ресторану чи номеру.

Пляж та Море

Прекрасні нові шезлонги, нові великі зонти під якими можна сховатись від сонця і спокійно полежати біля моря, місця на пляжі багато. Ще один плюс, на морі немає музики, тому можна спокійно полежати і відпочити. Поряд розташовані СПА салон та спортзал, все також нове, було приємно їх відвідати.

Море! воно тут круте без сумніву, один з найкрасивіших риф біля готелю який я бачив, в середині пантона є вихід для того щоб коли на основному виході в море маячить червоний флажок, можна на мілині (глибина десь 1м) поплавати і подивитись на рибок! Риб багато потрібно тільки трішки відпливти від понтону, до речі довжина понтону 220м,туристів що плавають у морі пильнує рятувальник. З морем і пляжем все відмінно. Море дуже багате, чисте і тепле було +26.

Сніданок. Обід. Вечеря.

Шведський стіл складався з середньо-різноманітного меню, сніданок не змінюється, на обід і вечерю шеф повари міняли основні страви. Але ви завжди було смачно і було що поїсти. Наприклад яловичина в соусі завжди була смачна, овочі і фрукти свіжі і смачні, по солодощам - то тут дуже смачна пахлава і пончики... просто бомба!

Вставали приблизно о 7-ій ранку і відразу йшли на сніданок (сніданок з 7-00 по 10-00) Вранці стандартно подаються яйця в трьох видах, боби в трьох видах, печені помідори, пончики і інша випічка, пластівці і купа смачних овочів.

Обід починається в 13-00 і характерний двома супами, смачним рисом, м'ясом і рибою (її дають в основному в клярі або просто смажену).

Вечеря стартує о 19-00, тут можна побалувати себе грилем, курочкою, рибкою, овочами гриль і різноманітними салатами.

Про фудкорти. Достойний перекус, без високих емоцій, картопля фрі, снеки, овочі іноді крила або котлетки.

Якщо узагальнити тему їжі, то вона не сильно різноманітна, але без труднощів можна поїсти смачно, ситно і навіть повернутися за чимось вподобаному.

Анімація.


Це перший отель в якому ми не пропускали жодного вечора і ходили на "SHOW TIME" кожного дня нове шоу ( фаєршоу, шоу з склом та гвіздками, комедія, танці, конкурси...) тому після вечері ми проводили час там) аніматори були активні, енергійні, живі і веселі) (команда аніматорів складалась з українців, чехів, росіян)

Персонал

якщо в нас виникали питання чи бажання, працівники готелю чемно старались нам допомогти щоб відпочинок був для нас комфортним. Надокучливого персоналу не було. Також ще одна фішка готелю - вітання іменинників. Попередньо лише потрібно сказати на рецепшені та в ресторані як би ви хотіли щоб вас привітав готель. Є варіант коли персонал (десь 10 чоловік) беруть музичні інструменти і йдуть через весь ресторан співаючі свої веселі пісні, а потім танцюють навколо іменинника - дуже класно)))

P.S. Відпочинок чудовий. Тому за 1000 $ на тиждень це прекрасний варіант релаксу, тиші і насолоди морем.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал