Хороший готель для спокійного відпочинку

Написано: 16 сентября 2021
Время поездки: 7 — 14 сентября 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 10.0
Чистота: 7.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 8.0
Готель вибирали по ціні-якості, і не прогадали.
Дорога з аеропорту зайняла 30 хв., так як цілий автобус туристів нашого рейсу були в наш готель.Враховуючи велику кількість туристів працівники готелю дуже оперативно провели реєстрацію і відправили нас на вечерю. Після вечері нас на готельних машинках розвезли по номерах.
Номер: просторий, чистий з великою терасою, рушники нові, чайний набір, косметика все є. Прибирання, як для Єгипту нормальне. Рушники міняли двічі, косметику не добавляли, але ми цим не дуже переймались оскільки мали своє.
Територія казкова, все чисто і доглянуто.

Пляж нас теж влаштував, лежаків хватає на всіх, працівники дуже уважні помагають розкласти лежаки, витирають пісок і застеляють рушники. При потребі лежаки доносять оскільки пляж дуже великий. Захід в море, це єдине що не дуже сподобалось. З пляжу без спеціального взуття нереально зайти, але є пірс з двома заходами: перший пологий з невеличкими рифами, другий глибокий з казковим кораловим рифом (але тут плавання після обіду, через хвилі зранку завжди червоний прапор). В барі на пляжі дуже приємні бармени, наливають все без проблем та самі пропонують смачні коктейлі. Щодо перекусу на пляжі нічого не скажу, так як наїдались на сніданках, тому навіть не цікавились що там пропонують.
Їда: голодними тут не будете. Одноманітні лише сніданки, але кожен для себе щось підбере. На обід та вечерю завжди є м'ясні та рибні страви (курятина, качка,індичка,телятина та риба), один раз були морепродукти. Працівники ресторану всі привітні, посміхаються, жартують, особливо шеф-повар, завжди щось пропонує спробувати, дуже уважний. Нічого не економлять, накидають і наливають стільки скільки ти хочеш. Спішити ніколи не потрібно, оскільки всі страви доносять постійно, ми приходили завжди за годину до закінчення і все було.Нам все смакувало дуже.
Wi-fi безкоштовний та тягне на всій території, в номері та на пляжі.
Екскурсії всі брали на пляжі, в них дешевше ніж в гіда.
Анімація не напряжна і працює лише на басейнах, тому хто любить аквааеробіку, волейбол все є. Вечірнє шоу слабеньке, аніматори готелю проводять його самі, але стараються дуже, ми ходили щодня. Після шоу щодня є дискотека в готелі до 2:00.
При виїзді з готелю був не дуже приємний момент, при нас так ретельно перевіряли номер: залазив під ліжка, під ковдри, все перераховували... ну це їх робота, але було якось не пособі. Так як виїзд був о 5:00 всім дали ланч бокси.
Ми не шукали недоліків, тому наш відпочинок пройшов дуже добре і приїхали дуже задоволені. Готель красивий, персонал завжди привітний і готовий допомогти, море казкове.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал