Номера хороші, віфі платний - €10 доба, харчування - голодний не будеш

Написано: 20 августа 2019
Время поездки: 11 — 18 августа 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 9.0
Чистота: 10.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 9.0
Готель вибирали щоб була лагуна, так як в Марсі вітра часті і можна море дивитись з далека не купаючись (

Заселення ) власник готелю німець, тому порядок понад усе, заселення в 14:00 і не раніше, щоб ви не робили і не казали ) правда вам принесуть смачнючий чай каркаде. Особисто ми 10 годин тусили на рецепції/басейні/пляжі (

Номер standard room/ DBL все нове, гарне. На диво для Єгипту чисто прибирали.

Персонал дуже привітний не приставучий (це не Шарм і Хургада), обслуговування тут на 5*. Зауважу що російську практично ніхто не знає, англійська у більшості така, що по пару раз потрібно перепитувати, а от німецька та італійська чудова )

Харчування голодним не будеш, але і на якісь супер вибаганки не сподівайтесь, з морепродуктів - риба кожного дня, два рази була паста з моріками і раз краби з тунецем на грилю. На диво хороше їхнє сухе вино. По фруктах постійно яблука, банани, груші, диня, фініки два раз давали інжир ( просто супер смачно).


Пляж величезний з пісчаним заходом, можна користуватися сусіднім понтоном. Риб дуже багато і вони більші ніж в Шармі та Хургаді, корали гарні багато побачив нових. Два рази плавали з черепахою ) з цікавинок - мурени, риби крокодили, скати....подивитись є на що!

Є два ресторани а ля карт, один платний інший безкоштовний, ходили і туди і туди, воно того варто! Платний брали романтичну вечерю на пляжі 25€ з людини, неймовірно смачно і багато морепродуктів, випивка окремо докупляється (вино 16-19€)!

Весь день аніматори розважають дітей та дорослих. Про вечірню нічого не скажу ) не доживали, ми дуже багато плавали та пірнали тому в 21:30 вже спали)

Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал