Супер відпочинок!!!

Написано: 14 мая 2017
Время поездки: 20 — 30 апреля 2017
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Відпочивали в готелі в кінці квітня.В Єгипті перший раз.Перечитали багато відгуків про готелі Єгипту і зупинились саме на Sunrise Royal Makadi Resort.В кінцевому результаті вся сім"я дуже задоволена відпочинком і ніхто не хотів повертатися додому.
Прилетіли в Хургаду о 7-30.Зустріли гіди Анекс туру,розсадили всіх по автобусах і повезли в готель.По дорозі завезли одну сім"ю в інший готель і тоді зразу поїхали в наш Sunrise.Через 30 хвилин були вже в готелі.По приїзду заповнили документи на рецепції,пішли поснідали і зразу ж заселили нас в номер.За номер нічого не доплачували.Номер дали в 10 корпусі неподалік дитячого майданчика.Номер чистий, просторий(місця для нас трьох вистачало),меблі не нові,але й не старі.Прибирали кожного дня,прибиральник вчасно міняв рушники і білизну,воду,чай,каву докладав завжди,а ще робив лебедів і крокодилів з рушників.
Територія готелю дуже чиста і велика.Багато басейнів,басейн з гірками(працює з 10 до 12 ранку і з 14 до 17).Є басейни з підігрівами,коли одного ранку було трохи прохолодно то до обіду купалися там.

Море чисте,захід в море пологий,пляж пісчаний.На пляжі весь день аніматори проводять різні ігри,танці,аквааеробіку,конкурси.Дуже веселі і позитивні дівчата та хлопці,які зроблять ваш відпочинок незабутнім.Дуже дякуєм їм,донька за вами сумує.
Їжа нормальна.Голодними не були.Були і морепродукти,і краби,хоча переважно куряче і теляче м"ясо.Дуже смачні десерти і випічка.Персонал дуже ввічливий і привітний.Ходили в ресторани A la Carte.Найбільше сподобався італійський.На пляжі і біля басейнів є бари,де можна взяти щось перекусити,або попити.
Їздили на екскурію в Люксор від Анекс туру.Велике спасибі гіду Валіду.Розповів багато цікаво не лише з історії Єгипту,але і про звичаї,традиції і побут єгиптян.Ще їздили на Vitamin Sea.Це прогулянка по морю на яхті.Пірнали з аквалангом,плавали з маскою,ловили рибу,плавали на батискафі,банані.Дуже сподобалось всім.Кожного вечора проводились вечірні шоу і дискотеки для діток.
Отже,відпочинок вдався.Вся сім"я дуже задоволена.Дуже дякуємо персоналу Sunrise Royal Makadi,команді аніматорів,гідам Анекс туру.Обов"язково повернемося ще раз сюди!!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал