Я зрозуміла, що в Stella Di Mare Gardens в подальшому відпустку проводити не хочу.

Написано: 5 августа 2018
Время поездки: 24 июля — 3 августа 2018
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 3.0
Чистота: 3.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 8.0
Я зрозуміла, що в "Stella Di Mare Gardens" відпустку пров...
Наш відпочинок розпочався 24.07.2018 але швидше це було перебування аніж довгоочікувана відпустка. Тому, про все послідовно.

1) Кімната, рецепція, обслуговування


Але розпочнемо по порядку : ми приїхали о 21.00 і перше що нас вразило - велика кількість придставників східних народів ( АРАБІВ) які є основними відпочиваючими у цьому готелі. Тому обслуговування підлаштовано під них . І результатом цього всього були: БРУДНІ СТОЛИ у їдальні (рестораном це назвати важко), повна антисанітарія у туалеті біля рецепції а про чистоту підлоги у ресторані і основному холі краще не писати. У номері якість прибирання мало чим відрізнялась, за 10 днів перебування, пил у нашому номері не витиралась ні разу (навіть 1 $ не допоміг ) а сміття зміталося там де лежало купками . Стосовно постілі та рушників : коли нас засилили у номер то ліжка були застелені чистою білою постіллю у ванні і туалеті був набір рушників теж належного стану але їхня кількість не відповідала кількості проживаючих у номері та цю проблему ми легко вирішили . У ванній кімнати був душ, ванна, унітаз і біде . Сантехніка було новою але за станом її чистоти теж ніхто не слідкував. Також у номері була відсутня праска та після багаторазових прохань нас почули лише на 4-тий день відпочинку. Кондиціонер в номері працював досить шумно, тому ми вмикали йогог т
2) Пляж

Готель знаходитьсся на 2-гій береговій лінії тому до моря відпочиваючі можуть дістатися за допомого «таф-тафу» або пішки від рецепції за 10 хв. На пляжі була достатня кількіість лежаків та вільного місця . Також тут знаходилось 2 бари з напоями і один бар з перекусами де ми інколи обідали. Стосовно рушників які видають на пляжі — на них було не приємно лежати, ми брали рушники біля басейнів територія нашого готелю.

3) Море.

Коли ми потрапили в перше на море то побачене нас здивувало. Перед нами був голий мертвий корал довжиною у 200 метрів і тільки потім ми зрозуміли що це був відлив, з 16:00 море поверталося до берега. Піщаного спуску не було, покупатися ми могли пройшовши метрів 300 по пірсу де був спуск у море з піщаним дном. Близько спуску на мілководді був кораловий риф, де діти і ті хто не вміє плавати можуть побачити красу підводного світу. По лівій стороні пірсу частло пропливали скати і різні рибки. В кінці пірсу є два коралових рифа, де можна поплавати з маскою і ластами. Там зранку о 10.00 швартуються човни які везуть туристів на дайвінг та скидають сміття, після приливу вода стає чистою і можна спокійно купатися

територія + басейни

Територія готелю дуже велика і зелена але це не варіант для сімей з малими дітьми тому що відстані від корпусів до моря досить велика.За день ми проходили блимзьког 9000ткроків. Працівники готелю слідкують за станом рослин і газонів. Ми були неодноразово свідками того як персонал підрізав кущі і газони .Також слідкували за станом басейнів .Кожного ранку їх чистили і прибирали територію біля них . В принципі загальне враження від ландшафту готелю залишилось позитивним .

4) Ресторан - їдальня.


Ресторан є найбільшим мінусом цього готелю .Тут панує повний хаос і антисанітарія .Столи грязні і в розводах їх ніхто не прибирає а просто розтирає їжу по них. Серветки які лежали на столах ніколи не бачили води і мила тому по них можна дізнатися що їв минулий турист. Прибори і тарілки не були добре вимиті на них часто залишалася їжа тому ми протирали їх дизенфекційним засобом.

Часто через відкриті двері кухні було видно як по підлозі валялися брудні серветки а тарілки з їжею стояли на засмальцьованих поверхнях.. Одяг на офіціантах і кухарях (які готували омлети варили спагетті і нарізали мясо був брудним. Основними стравами були рагу, курка у різному приготуванні, риба, тушковане мясо, картопля фрі і т.п. Їжа була не смачною та одноманітною. У ресторані був окремий зал з однотипними десертами. Вразила зовсім малий асортимент фруктів і овочів. Також у ресторані було повністю відсутнє дитяче меню.

Проте готувати вони вміють,ми в цьому переконалися відвідавши індійський і китайський ресторани.

5) Тури +гід
Нашим гідом від туроператора «TUI» був Реда Ахмет, головним завданням якого було «втюхати» екскурсії. Ми придбали у нього тур до Люксору та морську прогулянку з дайвінгом. Отримали багато гарних емоцій від екскурсій.

Отже, загальне враження залишається досить двояким: мінуси у цього готелю є досить вагомими але і плюси також є.

Для себе я зрозуміла, що в Stella Di Mare Gardens я в подальшому відпустку проводити не хочу.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал