Один з самих кращих готелів Єгипту, в яких я коли-небудь відпочивала

Написано: 18 апреля 2021
Время поездки: 9 — 19 апреля 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 8.0
Я не перший раз перебуваю в Єгипті і це поки що найсмачніша і найрізноманітніша кухня яку я тут спробувала. Персонал і аніматори дуже щирі, добрі, привітні люди.Вам тут не дадуть заскучати.Від них просто пре позитивом, з ними навіть не хотілось розставатись. Аніматори проводять дуже цікаві конкурси вечером( також там часто жива музика) Днем і зранку проводять аква-аеробіку, танці зумба і белі денс, ігри волейбол, боча, також на території є великий і малий теніс і більярд (Ані, Катя, Люка, «містер смайл» і багато-багато інших).
Мустафа-кличка Шевченко (знає багато його віршів) пропонує екскурсії на квадроциклах (може провести навіть індивідуальні на одну сім’ю). Раз в нього запитатись де можна придбати полуницю, а він на наступний день приніс цілий кілограм полуниці (безплатно). І дав на пробу велику каністру мангового соку, який теж можна в нього придбати. Тіто який пропунує масаж (СПА знаходиться на території готелю). Ми пройшли курс медичного масажу, нам його робили дуже приємні дівчата (був повний релакс). Також там є джакузі, спорт зал, салон краси. На території багато магазинчиків з низькими цінами.
Море чисте, прозоре і тепле, рибок ми бачили дуже багато. Мали екскурсію на яхті, було 3 зупинки і «море» різнобарвних рибок, скатів і дивовижних карал. Номера чисті і просторі, кожен день їх добре прибирають, роблять дуже прікольні фігури з рушників, практично кожен день різні. Територія зелена і чиста. Багато класних фотозон. Я повністю задоволена цим готелем і надіюсь що знову повернусь сюди. Дуже дякую всім цим прекрасним людям.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал