Непоганий готель але є декілька зауважень

Написано: 11 октября 2018
Время поездки: 1 — 10 октября 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
6.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 6.0
Чистота: 5.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 8.0
Відпочивали родиною з двома дітками 6 та 2.5 років в жовтні 2018.
Загалом готель непоганий, дуже зелена територія, навіть занадто зелена.
Гарне море. Плюс в тому, що є піщаний захід для дітей і зовсім недалеко починаються коралові рифи де можна попірнати з маскою. Готель, як на мою думку, невеликий, компактний але, в принципі, є все необхідне для відпочинку. Номери просторі, меблі трохи вже затерті та ліжка скриплять.
Відпочивають в основному німці, словаки, чехи, поляки, були і з України, росіян мало. Харчування стандартне для Єгипту:)
Тепер "мінуси".
1. Ресторан "а ля карт". Він один, по попередньому запису. Але це ж не ресторан, тільки одна назва. В основному ресторані годують краще. При нас, люди приходили, сідали за столик, але після того як принесли меню, встали і пішли. Дуже погано...не витрачайте вечір.

2. Дитячий майданчик. Для мене це важливо, бо маю двох синів, яким треба десь проводити час ввечері. Сам майданчик теж непоганий але освітлення майже немає в вечірній час (вдень на сонці там не погуляєш). Є по периметру ліхтарі але рослини так розрослись, що позакривали все освітлення. Невже не можна почепити пару ліхтарів, щоб діти не повбивалися на тих гірках???
3. Черги у загальному ресторані, особливо в обід. Було таке, що навіть не було де сісти, просто немає вільних столиків!!! Як таке може бути, що місць менше, чим проживаючих у готелі ???
4. Ну і на останок, в нас в номері була миша!!! Вночі я особисто її бачила. Готель на п'ять зірок і миші?! Це не вкладається у голові!!!
5. Посуд не ретельно вимивають, попадаються брудні склянки і тарілки... як результат, троє з чотирьох нашої родини підчепили кишкову інфекцію, дітей навіть возили по страховій у лікарню бо блювали дуже сильно... Спілкувалися з деякими відпочиваючими, у дуже багатьох були симптоми проблем з кишечником, в когось більше, в когось менше.

Це моя особиста думка про готель. Але його оцінка, явно завищена.
Другий раз не поїхала би.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал